0702065558 gudrun@isoletta.se

Saknar ni en marknadsansvarig?

Det lönar sig att lämna över arbetet till mig!

De allra flesta företagare är i dag medvetna om vikten att synas både on- och offline och att närvaro i sociala medier är ett effektivt sätt att marknadsföra sina produkter, stärka sitt varumärke och bygga relationer med sina kunder/följare.

Utmaningen handlar snarare om hur man gör! Många vet inte ens var de skall börja och behöver hjälp med att komma i gång. Att anställa någon som kan hjälpa till med marknadsföringen är självklart ett effektivt sätt att öka sin synlighet, men detta kan vara en lyx som är svår att få plats med i budgeten. Men vet du, jag kan hjälpa dig! Om du önskar dig en person som till exempel gillar att skapa relevant innehåll i företagets sociala medier passar vi perfekt!

Kommunicerar du med rätt budskap till de kunderna du vill nå? Har du koll på vad dina konkurrenter gör? Det är viktigt att du ser till att ditt innehåll intresserar din målgrupp och är relevant för din marknad. I dag är digital närvaro nyckeln till att öka sin synlighet. Syns man – så finns man!

Håller du din hemsida snygg, fräsch och uppdaterad? Eller är den en ständig källa till dåligt samvete? Jag kan även hjälpa dig med det arbetet så du slipper det dåliga samvetet över detta.

För att göra det så smidigt som möjligt för dig har jag satt ihop 3 olika paket som gör det enkelt för dig som företagare att själv lägga ribban för vad du vill ha hjälp med. Med ett ”abonnemang” på någon av dessa paket behöver du inte längre oroa dig för den delen av marknadsföringen jag tar ansvar för! Låter det bra?

Följande paketlösningar finns:

MINI

För 3.500;- per månad får du:

 • Veckovisa uppdateringar av dina sociala medier, 1-2 gånger per vecka.
 • Starthjälp med logga, e-post signatur, profilbild eller annat marknadsrelaterat som har gett dig dåligt samvete.
 • Utformning av annonser till t.ex lokaltidningar, 1- 3 st per år.
 • Rådgivning vid alla typer av marknadsföringsfrågor.

MIDI

För 7.000;- per månad får du:

 • Veckovisa uppdateringar av dina sociala medier, 1-2 gånger per vecka.
 • Kvartalsvisa nyhetsbrev per e-post till ditt kundregister.
 • Uppdatering av din existerande hemsida vid behov, ca 2 timmar/mnd.
 • Utformning av annonser till tryckt eller digital media, ca 2-4 st per år.
 • Rådgivning vid alla typer av marknadsföringsfrågor.

MAXI

För 11.500;- per månad får du:

 • Uppdateringar av dina sociala medier upp till 4 gånger per vecka.
 • Månatliga nyhetsbrev till ditt kundregister.
 • Har du ingen hemsida skapar jag en.
 • Uppdatering av din hemsida vid behov, ca 4 timmar/mnd.
 • Fotografering av personal, lokaler och arbetsmiljö 2 gånger per år inklusive bilder till både tryckt och digital reklam. 
 • Utformning av annonser till tryckt eller digital media vid behov, ca 3-5 st per år.
 • Rådgivning vid alla typer av marknadsföringsfrågor.

Lite bakgrundsinfo:

Med en Bachelorexamen i marknadsföring och kommunikation och flera års erfarenhet av både försäljning och marknadskommunikation har jag jobbat mycket med olika marknadsföringsaktiviteter. Som fotograf har jag stor kunskap i bildkommunikation och tillsammans med min bakgrund från mediabranschen känner jag väl till annonsering i både tryckt media och på webben. Jag är van att jobba med programvaror som Photoshop och InDesign, har gjort hemsidor i WordPress (Divi) i flera år och hanterat sociala medier så länge de funnits.

Jag vet också att marknadsföring är en källa till stor frustration hos många företagare. Mycket skall göras ”sen”, ”när det finns tid över”, ”efter semestern”, etc. Jag vet hur det är, det är helt normalt att förhala sånt man inte känner sig riktigt bekväm med eller saker man inte riktigt vet hur man skall göra. Man lägger lite pengar på en annons här, tackar ja till en telefonförsäljares tjat där – och helt plötsligt är marknadsföringsbudgeten slut – om den än fanns från början. Och det där med sociala medier; hur gör man egentligen? Det tar tid att lära sig nya saker och sätta sig in i nya program. Kanske har du och din anställda alldeles för mycket att göra och vare sig tid, lust eller ekonomi att anställa en marknadsansvarig? Lämna över ansvaret till mig! Jag hjälper er att hitta en röd tråd i marknadsföringsarbetet och att kommunicera på ett bra sätt med er målgrupp.

Några referenskunder:

Det här passar mig! Hur gör jag nu?

Varje paket inkluderar självklart även ett oförpliktigande uppstartsmöte där vi tillsammans går genom vad ditt företag behöver hjälp med. Vi diskuterar eran målgrupp, vilka sociala kanaler ni vill använda eller använder, hur stort behovet är för bilder, annonser, nyhetsbrev, uppdateringar av webbsida etc. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för ert företag.

Du kan när som helst utöka ditt paket om du är i behov av mer hjälp, eller köpa till extra tjänster de gångerna du behöver det. Vi håller kontinuerlig kontakt och ser till att vi når de mål vi sätter från början.

Jag blir gärna en extra resurs i ditt företag och ser fram emot många spännande samarbeten! Hoppas vi ses!

 

/Gudrun