"Under mitt hjärta nu, finns en liten du. En liten näsa och små, små tår. Tickande hjärta och fjunigt hår."

Gravidfotografering

Väntar du barn rekommenderar jag stärkt att göra en gravidfotografering! Det är inte mycket som är så vackert som en gravid kvinna och jag lovar att detta blir bilder du kommer att glädjas över länge! Jag har själv 2 barn och jag vet att man inte alltid känner sig som sitt vackraste jag när man har några kilon mer än normalt och man dessutom har svårt för att röra sig som man brukar. Det här tar jag hänsyn till när jag planerar fotograferingen, mitt mål är att timmarna med mig skall blir en riktigt egoboost för dig! Om du vill får du självklart också ha med din man/partner, och om du önskar det har jag dessutom ett par klänningar att låna ut till den som vill.

Vi träffas i en miljö som vi väljer tillsammans, oftast ett ställe som du/ni tycker mycket om. Tillsammans hittar vi den perfekta platsen. Vi låter fotograferingen ta den tiden det tar, oftast landar vi på 1-2 timmar. Du behöver inte välja typ av paket förrän du har fått se bilderna vi tagit.

GRUNDPAKET: 1995 kr

– 1-2 timmars fotografering, lite beroende på hur mycket som behövs
– 1 digital bild som kan användas för egen framkallning upp till 30×20 cm
– mobilapp med valda bilder.

(Enstaka bilder: 450 kr/st)

 

Tillval utöver grundpaketet:

"Bilder är glädje som varar för evigt!"

Vanliga frågor:

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Vad ska jag ha på mig?

Välj det du känner dig fin i! Undvik gärna väldigt mörka kläder och mycket mönster - pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Om du vill har jag några gravidklänningar att låna ut, fråga mig så får du se dem på bild!

Tänk om det är dåligt väder?

Om vädret inte är som vi vill så byter vi dag. Ofta brukar jag redan vid bokningstillfället att planera in en "reservtid" i fall vädergudarna spelar oss ett spratt.

Får jag ha med mig ombyte?

Absolut! Du får ta med dig ombyten och känner du dig osäker på vad du skall välja hjälper jag dig gärna med att välja.

Får jag ha med mina andra barn?

Självklart! De flesta väljer att fotograferas själva men givetvis kan era andra barn och partner också vara med under en del av fotograferingen. Vill ni ha med era andra barn på fotograferingen rekommenderar jag att de är med i början eller ansluter i slutet av fotograferingen.

Hur betalar jag?

Max 2 veckor efter vår fotografering får du ett galleri med ditt bildurval online. Här kan du i lugn och ro välja vilka bilder du vill ha, och det är nu du väljer hur många bilder du önskar att köpa. När du valt dina bilder skickas en faktura via mail och bilderna levereras högupplösta på USB-minne eller online.

Måste vi bestämma innan vilket paket vi väljer?

Nej, det måste ni inte. Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa.

Vart skall vi vara?

Jag älskar att jobba i naturligt ljus och anpassar mina fotograferingar efter de förhållanden som råder i ljus och väder på fotograferingsdagen. Ofta hittar jag en ny favoritplats varje årstid och jag kommer alltid att välja den plats där era bilder blir bäst. Jag brukar därför ringa er ett par dagar innan fotograferingen för att avtala exakt plats att mötas på. Om ni har någon favoritplats åker jag gärna dit och kollar ljus och fotoförhållanden för att komma alla önskningar till mötes. Det går lika bra att fotografera under hösten och vintern som under våren och sommaren, kontakta mig för mer information.

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i bokningsformuläret nedan så hör jag av mig till er!

BOKNINGSFORMULÄR

Annat att tänka på:

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se. All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund.

Hur ofta vill du se dina favoritbilder?