Vanliga frågor:

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Vad ska jag ha på mig?

Välj det du känner dig fin i! Undvik gärna väldigt mörka kläder och mycket mönster - pastell och naturfärger blir väldigt fint på bild. Om du vill har jag några gravidklänningar att låna ut, kika lite längre ner på sidan så får du se några av dem på bild.

Tänk om det är dåligt väder?

Om vädret inte är som vi vill så byter vi dag. Ofta brukar jag redan vid bokningstillfället att planera in en "reservtid" i fall vädergudarna spelar oss ett spratt.

Får jag ha med mig ombyte?

Absolut! Du får ta med dig ombyten och känner du dig osäker på vad du skall välja hjälper jag dig gärna med att välja.

Får jag ha med mina andra barn?

Självklart! De flesta väljer att fotograferas själva men givetvis kan era andra barn och partner också vara med under en del av fotograferingen. Vill ni ha med era andra barn på fotograferingen rekommenderar jag att de är med i början eller ansluter i slutet av fotograferingen.

Hur betalar jag?

Max 2 veckor efter vår fotografering får du ett galleri med ditt bildurval online. Här kan du i lugn och ro välja vilka bilder du vill ha, och det är nu du väljer hur många bilder du önskar att köpa. När du valt dina bilder skickas en faktura via mail och bilderna levereras högupplösta på USB-minne eller online.

Måste vi bestämma innan vilket paket vi väljer?

Nej, det måste ni inte. Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa.

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i bokningsformuläret nedan så hör jag av mig till er!

BOKNINGSFORMULÄR

Vart skall vi vara?

Jag älskar att jobba i naturligt ljus och anpassar mina fotograferingar efter de förhållanden som råder i ljus och väder på fotograferingsdagen. Ofta hittar jag en ny favoritplats varje årstid och jag kommer alltid att välja den plats där era bilder blir bäst. Jag brukar därför ringa er ett par dagar innan fotograferingen för att avtala exakt plats att mötas på. Om ni har någon favoritplats åker jag gärna dit och kollar ljus och fotoförhållanden för att komma alla önskningar till mötes. Det går lika bra att fotografera under hösten och vintern som under våren och sommaren, kontakta mig för mer information.

Annat att tänka på:

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se. All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund.