Investera i ett album!

Mitt absoluta favoritsätt att presentera bilder på är i ett vackert album! Det är genom ett album jag får berättat storyn om er som par, om er alldeles nya bebis, om er familj eller om ert käraste husdjur. I albumet får man plats till bilder med olika utryck och kan sätta ihop bilder som höjer varann och som var och en för sig är en pusselbit i bilden av ER. Jag tänker ofta album när jag fotograferar, hur bilderna skall sättas i hop, vilka som passar som uppslag, som skall stå bredvid varandra och så vidare. När jag får sätta ihop ett riktigt tjockt och läckert bröllopsalbum blir jag lycklig! Jag fotograferar inte bröllop utan att få göra album och gör gärna ett kostnadsfritt förslag även efter varje annan typ av fotografering

Albumen är handgjorda och håller hög kvalitet i både papper, färg och tryck Självklart är de lay-flat inbundna och skapade får att hålla i många generationer. 

Bröllopsalbum

Det finns massor av olika färger och material att välja mellan. Kanske hade ni ett färgtema på bröllopet som skall följa med även i albumet? Kanske har familjen en favoritfärg som passar bilderna i familjealbumet? Oavsett hjälper jag gärna till med färgvalet och är ni osäkra får ni se tygprover hos mig. 

Omslag i sammet & mocka:

Omslag i textil:

Omslag i läder:

"I dag kom albumet, det är helt fantastiskt!! Så nöjda! Tack än en gång för att du var med och förevigade vår dag!!"

/Pia & Oscar