You are my dancing queen!

Ni kommer i håg att jag tidigare skrev att jag fick äran av att fota en riktig ballerina? Nu är det dags att visa fram lite flera av bilderna på fina Emma. I 9 år har Emma dansat balett och nu dansar hon även i skolan flera timmar om dagen. Imponerade tycker jag! Emma; när du blir berömd dansare på scenen i New York – kom då ihåg vem som tog de här bilderna! Jag ställer mer än gärna upp igen! 😉

Emma Nilsson-4Emma Nilsson

Emma Nilsson-3   Emma Nilsson-2

Vill du också ha glada bilder på dig själv eller någon du tycker om? Hör av dig till mig på telefon 0702065558 eller på e-post i dag!

  1. […] fotografering. Ni som känner igen Emma från tidigare inlägg har helt rätt – det här är ballerinan jag har visat bilder på förut sin härliga mamma och […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *