Workshop i Provence, Del 3

Johan & Julia, det gulligaste paret ever!

Så var det dags att visa några av bilderna av Julia & Johan! Vi hade verkligen tur som fick ha med de här två nykära och underbara människorna på workshop! Så kära, så naturliga att jobba med, så oblyga framför kameran och så fina mot varandra! Det var nästan så fotografen blev lite röd om kinderna emellanåt så mycket löööööv som flög dem emellan! 🙂

Återigen är det klänning från SensibleM och makeup och hår från LeBeauty Duktiga Hélena som inte bara arrangerade hela workshopen och är en fantastisk fotograf har även alltså sytt klänningen och gjort blommorna! Hur coolt!?

Tänk att få fotografera ett riktigt bröllop i den här miljön! Det vore en dröm! Min hemmiljö är självklart vackrast i världen men att få vara i den här typen av annorlunda natur är inspirerande till 1000!

Kreativitet på sitt bästa!

Det finns flera saker jag uppskattar med den här typen av resa, men en av de viktigaste är att man har både tid och möjlighet att testa på att fotografera i olika typer av krävande miljöer. “Alla” kan ta vackra bilder i solnedgången på ett lavendelfält, men alla kan inte göra det i vilken miljö som helst. Därför är det extra kul att få möjlighet att testa hur det kan se ut om man använder en gråbrun halvdöd klätterväxt full av damm – och upptäcker att det blir huuuur snyggt som helst! DET är kreativitet för mig.

Glöm inte att kika in på mina andra inlägg från workshopen i Provence! Om du inte redan gjort det hittar du dem här:

Dag 1, Leticia

Dag 2, Tilde

Bilder är glädje som varar för evigt!


Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *