Workshop i Provence, Del 2

Vackra Tilde i Lurs

Hoppas ni har läst mitt första inlägg från resan till Provence (annars hittar ni det här!) – för nu är det dags för nummer två! Vi är fortfarande i den lilla byn Lurs som vi bodde i och det är fina Tilde som står model. Trots sina unga 15 år ställde Tilde upp på alla våra idéer och var en underbar tjej att jobba med! Hon är sminkad och fixad i håret av Léticia från LeBeauty,  stylad av Hélena Parmér och agerar framför kameran med hjälp från mig och min fotografkollega Anna Wolvén. Ett dreamteam!

Efter att ha indelats i grupper på två fotografer (+ en “workshopassistent”) fick vi ca 45 minunter med varje model att ta de bilderna vi ville. Ingen av oss hade varit i den lilla byn förut vilket gör det hela ännu mer spännande, lärorikt och kreativt eftersom man får hitta bildidéer och jobba medan man går. Vädret var blandat med växelvis stärk sol och en del molni vilket även detta skapar förutsätningar för oss att jobba kreativt!

Rätt vad det är dök det dessutom en varg!! Tur vi har en tuff modell! 😉

Lilla byn Lurs har bara lite drygt 300 invånare och består till 100% av små, söta hus i sten. Innemellan alla dessa stenbyggnader hittade vi även några gläntor med gröna löv (och skugga!). Visst är det gröna snyggt till Tildes rosa klänning?!

Fråga alla som var med – jag kunde fotat hur länge som helst! Det var nästan bra att vi hade en tidsfrist att förhålla oss till, det är ju även en konst att lära sig sluta fotografera i tid.

Tack Tilde för ditt enastående jobb! Vilken tjej du är! Jag önskar dig all lycka till framöver – och särskilt nu när du skall börja på precis det gymnasiet du önskade dig!


“ Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory ”

Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *