We are family!

Sommaren går mot sitt slut och vi går förhoppningsvis en härlig höst i möte. I dag har jag lämnat min yngsta dotter till sin första dag på fritids och livet börjar så småningom att komma i sin vanliga ordning igen. Jag jobbar mig sakta men säkert ur bröllopsbubblan”, och även efter passerade 12 bröllopsfotograferingar är jag faktisk glad för att ytterligare några är kvar! 🙂

Det har varit mycket fokus på bröllop i sommar och de allra flesta av mina Instagram och Facebook-uppdateringar har varit bröllopsbilder. Ni kanske tror att jag bara har fotograferat bröllop? Absolut inte! 🙂

Jag har haft förmånen att också träffa massor av härliga familjer och många, många roliga barn! Det har faktisk varit så fullt upp så jag inte ens har hunnit att vare sig blogga eller få fram familjebilder att visa er. Det får det bli en ändring på nu! I dag vill jag dela några av bilderna från fotograferingen av de söta kusinerna Lydia, Junia, Lilly och Julius med er. Som så många andra tog dom chansen under semestern när de ändå var tillsammans att föreviga sommarminnen att värma sig på under vintern. Hoppas ni kan se hur kul vi hade det! 🙂

Isoletta Foto_0018 Isoletta Foto_0019 Isoletta Foto_0020 Isoletta Foto_0021 Isoletta Foto_0022 Isoletta Foto_0023 Isoletta Foto_0024 Isoletta Foto_0025 Isoletta Foto_0026 Isoletta Foto_0027 Isoletta Foto_0028 Isoletta Foto_0029 Isoletta Foto_0030 Isoletta Foto_0031 Isoletta Foto_0032

 

Så, då smiter jag iväg på den första av dagens tre fotograferingar! Familjer och barn – here I come!

Boka du också vettja! Här hittar du info! BOKA!

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *