Vill du ha annorlunda skolfoton

 

Har du också tröttnat på de där lite tråkiga skolfotografierna som har sett likadana ut sedan du och mormor var små? Kanske har även skolan/förskolan slutat helt med fotograferingar? Vill du istället ha något annat?

Då har jag något för dig! Under 2 tillfällen i höst kommer jag köra konceptet ”En annorlunda skolfotografering” för dig som önskar glada, härliga portätt på dina barn! I en vacker utomhusmiljö leker jag fram skratt och leenden – så barnen behöver inte vara oroliga eller nervösa inför vad som skall hända. Säkerligen kommer de tycka att det där med fotografering var ganska kul ändå! 🙂

När?

Torsdag 17/9 är det studiedag och därför en perfekt dag för att ta med barnen på fotografering! Skulle dagen inte fungera för dig kör jag igen fredagen 2/10. notera bara att du MÅSTE BOKA TID! Eftersom det kan hända saker som gör att planer ändras (dåligt väder, byte av plats, etc) behöver jag veta att du kommer och hur jag kan få tag på dig. Det finns et begränsat antal platser finns så var ute i tid för att få plats för ditt/dina barn.

Vad ingår?

Efter fotograferingen får du ett bildgalleri med ett urval av bilder att välja från. Härifrån får du 1 digital bild, samt 2 st förstoringar på 13*18 cm. Möjlighet för att köpa flera bilder finns självklart.

Vad kostar det?

Priset är 500;- inkl 1 digital bild och 2 förstoringar i 13*18 cm.

Vart?

Vi kommer att hålla till i Badhusparken på Smögen. Där är vackert, trafikfritt och säkert för barn – i alla åldrar!

Hur bokar jag?

Hör av dig till mig via mail gudrun@isoletta.se eller på 0702065558. Du kan även skicka DM via mina sociala medier, Facebook eller Instagram. Du kan också boka via det här formuläret: Boka nu!

Hoppas vi ses! ☺️

Under följer ett härligt urval bilder från förra årets Annorlunda Skolfotografering!

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.