Anna & Nils vigsel på Hållö

Det var en regnig sommardag i augusti (en av de få!) och Anna och Nils hade kommit ända från Falun för att gifta sig och fira bröllop tillsammans med släkt och vänner. Efter en regntung båtresa till Hållö med Hållöexpressen fick Anna och hennes syster Malin ta in på vandrarhemmet Utpost Hållö för att göra den där sista fixen innan det var dags att möta Nils för en first look fotografering. Ni vet, klänningen skall på, sminket skall piffas, håret sprayas etc. På ett litet men mysigt rum på vandrarhemmet fick vi plats alla 3 och jag tycker de här bilderna är ett fint bevis på att det minsann inte alltid är det glamourösa utrymmet som skapar vackra bilder! 🙂

First Look fotografering

Det sägs ju att det betyder lycka att få lite regn i slöjan och Anna lyckades precis med ett par droppar innan solen vann över ovädret och himlen blev sådär alldeles magisk mörkblå och fantastisk! Vilken dröm för Nils att få stå där och vänta på sin brud och se solen fullständigt överrumpla regnet på världens kanske allra vackraste plats! Så fick han ju världens vackraste brud också! <3

Porträttfotografering

Det underbara vädret blev bara bättre och bättre och vi fick möjlighet at skapa helt magiska bilder på västsidan av Hållö! Den här sidan av Hållö är det faktisk inte så ofta vi hinner fotografera bröllop på eftersom det är en bit att gå hit från kajen där de flesta båtar måste lägga till. Det är därför ännu trevligare när det väl blir av! Och aldrig har jag sett Slätte Hälla mer magisk än den visade sig 8:e augusti 2018!

Vigsel i Hållö Kapell

Kan ni tänka er en bättre altargång när man skall vigas än naturen ute på Hållö? Se bara vilken dröm av en plats Anna och Nils fick promenera tillsammans över medans klockorna i kapellet plingade och musiken spelade för de väntande gästerna….!

Den som ännu inte har varit i Hållö kapell bör verkligen ta sig dit! Ett helt underbart lite kapell med en fantastisk utsikt över klipporna och havet. Snacka om att ha naturen som altartavla!

Jag försöker alltid avsluta vigseln med en gemensam fotografering av alla gästerna! Inte en tråkig uppställd bild som tar massor av tid och där alla måste synas sådär alldeles perfekt – utan en härlig glädjebild av alla som var på plats för att dokumentera parets JA till varandra! 🙂

Mot bröllopsfest på Bohus-Malmön

Efter vigsel väntade M/S Soten på gäster och brudpar för en härlig båtresa till Bohus-Malmön och Resturang Hajen i Malmöns hamn.

Vilket coolt ställe! Men en stor haj på utsidan, en gigantisk virkad elefant som dekoration, färgglada trädgårdsmöbler och en härlig marin inredning fick Anna & Nils en kväll de sent kommer glömma! 

Stort tack Nils & Anna för att jag fick vara en del av er dag!! <3

/Gudrun

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.