Tone & Kjetil | Hållö Kapell

I morgon börjar min bröllopssäsong för alvar! Så för att ladda lite extra passar jag på att visa er bilder från Tone och Kjetils underbara bröllop på Hållö och Sealodge förra året!

Tone, hennes 2 tärnor och hennes frisör startade dagen på Hotel Kungshamn och jag fick komma dit och föreviga slutspurten på förberedelserna. Det här är en del av bröllopsdagen som jag tycker så mycket om! Att få vara och känna på förväntan och glädjen som finns i luften när bruden och hennes väninnor (och brudgummen och hans bestmen förstås!) gör sig redo för en av de största händelserna i sitt liv är en fantastisk förmån! Då passar vi även på att fotografera lite detaljer som blommor, skor, och smycken och gärna även själva brudklänningen innan den åker på.

När allt är klart åker vi iväg till avtalat ställe för att göra själva porträttfotograferingen. Tone och Kjetil hade valt att göra en First-Look fotografering, ett arrangerat möte där brud och brudgum får se varandra klädda till bröllop för första gången. Vi hade på förhand valt att just detta mötet skulle ske i Sunnepina på Hasselösund, ett fantastisk ställe som verkligen understryker det kust- och havstemat bröllopet hade.

Just den här dagen spöregnade det. Med friskt mot valde vi att köra som planerat ändå och bara minuterna innan Tone och Kjetil skulle få se varandra sprack himlen upp och brudparet fick det bästa bröllopsväder de kunde tänka sig! 🙂

till hållö

Själva vigseln var i Hållö Kapell, en av mina absoluta favoritplatser alla kategorier. Brudparet, tärnor, bestmen och jag åkte till Hållö ett par timmar innan resten av gästerna anlände och fotograferade massor av härliga bilder att fylla parets bröllopsalbum med. Det är ju nästan som man blir sugen på att gifta om sig när man ser det här paret stråla om kapp med solen på Hållö….

vigsel i hållö kapell

Själva vigseln hölls i Hållö Kapell och vackrare altargång än klipporna upp mot kapellet tror jag inte finn någonstans i världen. Att se Tone och hennes pappa komma gåendes medans musiken flödade ur kapellet var en mäktig känsla både för brudgummen och för oss andra som var där.

Som bröllopsfotograf har jag numera varit med på ett 50-tal vigslar och jag blir faktisk fortfarande berörd varje gång. Men Tone & Kjetils bröllop är till dags datum det ända bröllopet där jag inte har kunnat hålla tårarna under kontroll. Jag grinade som ett litet barn när parets vän sjöng “Evig eies kun et dårlig rykte”… Ett minne som jag alltid kommer att bära med mig! <3

dags för fest!

Efter en underbar vigsel tog Zitabåtarna brudpar och gäster över fjorden till festlokalen Sealodge. Där vankade det brudskål, fotografering av släkt och vänner, festmiddag, bröllopstårta och dans! Och även att bilderna från det i just det här blogginlägget är relativt å kan jag lova att det finns mängder med godbitar därifrån i parets bröllopsalbum!

Bröllopsplaner?

Går ni själva i bröllopsplaner men har missat att boka bröllopsfotograf? Gör det med det samma! Många datum försvinner fort och det är inte alls ovanligt att boka fotograf över 1 år i förväg. Hör av er om ni vill träffas för ett oförpliktande samtal så kan vi se om vi kan vara en bra match för varandra!

Kram!

/Gudrun (Maila mig gärna: gudrun@isoletta.se)

Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *