0702065558 gudrun@isoletta.se

Barnfotografering i studio

I bland passar det inte med en barnfotografering utomhus. Kanske är det alldeles för kallt för din lilla 6-månaders bebis eller kanske är det just studiobilder ni är ute efter. Oavsett anledning har jag möjlighet att erbjuda studiofotografering i min lilla studio hemma i vår villa på Smögen. I ett rum på nedervåningen har jag inrätt en fullt fungerande studio med flera olika bakgrunder och massor av accessoarer till fotograferingen. Studion är liten så den passar bäst för små barn under ca 8-9 år. Men med lite god vilja är det även fullt möjligt att få in en hel familj på 5 om man önskar det! Vi låter fotograferingen ta den tiden det tar, oftast ca 60 min, ibland lite mer ibland lite mindre.

”Bilder är glädje som varar för evigt!”

Låt mig stanna tiden en stund

Kostnaden för barnfotografering är 995;- och du väljer hur många bilder du önskar att köpa först efter fotograferingen. Då får du tillgång till ett digitalt bildgalleri med ett stort antal bilder att välja mellan och kan bestämma dig i lugn och ro hemma – eller tillsammans med mig. För att underlätta urvalsprocessen för er har jag satt i hop 3 olika bildpaket som ni kan läsa mer om här:

BRONSPAKET

Brons | 3700;-

I detta paketet kan du välja 5 st högupplösta bilder att spara på egen dator och i telefonen, samt 1 bild utskrivet i 13*18 cm.

SILVERPAKET

Silver | 5900;-

I detta paketet får du 20 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator + en mobilapp med valda bilder så att du enkelt kan kika på bilderna från din telefon. Dessutom ingår 1 bild utskrivet i storlek 15*20 cm.

GULDPAKET

Guld | 7995;-

Har ni svårt att bestämma er och vill ha ALLA bilderna från fotograferingen i digitalt format skall ni välja detta paketet. Då får ni alla bilderna direkt nerladdat till er dator och mobil. Ni får även alla bilderna utskrivna i 10*15 cm samt ett vik-album med 3 utvalda bilder i storlek 15*15 cm. Dessutom får ni ett presentkort på 995;- att använda vid nästa fotografering!

Det går också att köpa enstaka digitala bilder för 750;-/st. Om man väljer Guldpaketet med ALLA bilderna får ni dessutom möjlighet att köpa ett exklusivt album på 20 sidor (20*20 cm) för 1295,- (Ord. 1895;-).

Vanliga frågor

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

(Självklart spritar jag både händer och ytor i studion och tar alla förhandsregler man kan ta mot covid-19.)

Följ mig på instagram: