Sluta förhala!

Det går mer och mer upp för mig hur viktigt det är att faktisk framkalla sina favoritbilder och få de upp på väggen!

Hur man än vrider och vänder på det är det väldigt få av oss som ofta tittar på alla bilder som finns i datorn. De allra flesta kan nog känna igen sig i ambitionen att göra något ordentligt av sina bilder någon dag. Kanske en bok, kanske ett bildcollage eller kanske har du planer om att göra en hel bildvägg i hallen. Men ärlig talat, hur många av er GÖR det faktisk? Inte ens jag som jobbar med bilder varje dag genomför alla mina planer om fotoböcker till barnen, årsböcker med bilder och allt vad jag nu har för idéer för alla familjens fotografier.

Däremot har jag blivit mycket bättre på att få bilder upp på väggarna! Jag beställer förstoringar av mina favoritbilder och byter ut de jag har framme med jämna mellanrum. På så sätt har jag alltid bilder på väggen som jag tycker mycket om. Jag har hellre många mindre bilder än få stora, en hel del i 13*18cm och några i 20*30cm tycker jag är lagom hos oss.

Jag vill därför uppmana dig att ta tag dina planer att beställa förstoringar av dina bilder! Om du tycker det är jobbigt och tråkigt så låt mig hjälpa dig. Låt inte alla dina fina bilder ligga sparade i datorn. Har du nu valt att lägga pengar på en fotografering så se till att du också omger dig med dina fina bilder! Jag kan lova dig att du inte kommer att ångra dig.

Jag har äntligen skrivit ihop en prislista på vad det kostar om du vill beställa dina förstoringar genom mig, listan hittar du här: Prislista produkter.

hang upp bilder

 

Så; SLUTA FÖRHALA! Beställ printar av dina bilder du också!

 

Trevlig helg! 🙂

/Gudrun

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *