Skolstart = skolfotografering!

Jag har precis skickat i väg mina två små till första skoldag i 2: och 3:e klass! Ett långt sommarlov är över och båda två (eller faktisk 3! jag också!) är ganska så redo för att vardagen skall återgå till sitt vanliga igen. Med en liten klump i magen välkomnar jag tidiga morgnar där ingen har lusst att gå ur sängen, en hall full av stövlar, regnkläder, fotbollsväskor, overaller vantar och mössor till förbannelse – och gläder mig över  att mina barn har möjligheten att gå själva till skolan, en skola som dom dessutom tycker är väldens bästa!

Med varje skolstart följer också frågan om skolfotografering. Många skolor och förskolor har slutat helt med skolfotograferingen, vissa erbjuder numera bara gruppfotografering medan andra fortfarande kör som tidigare med både gruppfoto och porträttfoto av alla barn varje år. Skolfotograferingen har blivit lite av en het potatis och det råder delade meningar om den bara är ytterligare en onödig kostnad för redan pressande föräldrar eller om den är en rolig tradition som man självklart skall fortsätta med. Själv vill jag inte gräva mig så djupt ner i den diskussionen –  men låt mig säga att det finns betydligt roligare bilder att ha på sina barn än de traditionella skolkorten…! 

En annorlunda skolfotografering!

Jag har i en del år nu erbjudit ett alternativ till skolfotograferingen, något som jag kallar för en ”Annorlunda skolfotografering”. I ca 15 minuter i härlig utomhusmiljö i Badhusparken på Smögen får jag fram skratt och känslor hos både stora och små barn – något som de traditionella skolkorten sällan hinner med!

När?

I första omgång planeras 2 olika tillfällen! Det första blir söndagen 16/9 mellan kl 11-15 och det andra blir 28/9 mellan 14-17. Passa på att boka så du inte missar någon av de här tillfällena till härliga bilder!

Får syskon följa med?

Självklart fixar vi även syskonbilder! När ni är på plats kommer vi att ta både enskilda porträtt och syskonbilder – så blir det upp till er at välja vilka och hur många av bilderna ni önskat att spara sedan.

Betala bara för det du vill ha!

Själva fotograferingen är gratis och ni kommer få flera alternativa bilder att välja mellan. När du har valt bild/bilder betalar ni BARA för de bilderna ni vill ha. Priset är 500:- per digitala bild – och dessa kan självklart printas så många gånger ni vill! Önskar ni dessutom hjälp med printar, förstoringar, inramningar etc. så hjälper jag er självklart med det. Ni kanske redan vill checka av några julklappar..?

Boka tid!

För att jag skall veta hur skall lägga upp det hela och hur jag kan nå er vid evt dåligt väder eller byte av plats etc. behöver ni boka tid! Ring mig på 0702065558 eller maila till gudrun@isoletta.se och anmäl intresse så löser jag resten!

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.