Priser, pengar och pengars värde

pengars varde

 

Det här med prissättning är svårt… Jag klurar och filurar fram och tillbaka för att hitta en prissättning som både jag och mina kunder kan leva med. Det är inte så enkelt men nu tror jag att jag har hittat en rimligt nivå. 🙂

Visst kan man tycka att det är mycket pengar med några tusenlappar för en fotografering och några bilder, men värdet på bilderna förblir oersättligt för all framtid.

 

pengars varde2

 

En del av mig skulle önska jag kunde fotografera alla söta barn, lyckliga familjer och kära brudpar alldeles gratis för att det är så himla roligt, men jag driver ju ett företag och skall försörja mig på det jag håller på med. Utan att gå närmare in på vad intäkterna skall täcka av kostnader så är mitt mål med VARJE fotografering att kunden skall bli SÅ NÖJD att hon med glädje betalar det som det kostar. Jag hoppas att jag får lov att göra DIG nöjd nästa gång!

 

handslag_isolettafoto

 

Ta gärna en titt på min nya prissättning för porträttfotografering här: https://www.isoletta.se/priser/prislista-portratt/

För nyföddfotografering och bröllopsfotografering gäller följande priser;

Nyfödda och Bröllop.

 

 

 

 

Allt gott!

//Gudrun

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *