Porträtt i vinterlandskap

I mellandagarna fick jag möjligheten att fota de här härliga syskonen som var samlade för att fira jul tillsammans. Vi träffades i Badhusparken på Smögen i kylan och fick till en hel del fina bilder innan kameran dog av “batterikyla”! 🙂

Storebrorsan hade trevligt nog med sin sin flickvän som jag också fick tjatat mig till att få ta några kort på – de var ju så himla gulliga tillsammans! (Jag hoppas de kan förlåta mig för att jag visar deras härliga leenden för er allihopa..) Det är en väldigt kul utmaning att få till fina par-porträtt. Inte bara skall man få personerna att känna sig avslappnade framför kameran, man måste också försöka få fram känslan av kärlek som finns paret emellan. Det känns fantastisk när det lyckas! <3

Jag har många fina bilder på de här syskonen men jag känner extra stärkt för de nära porträtten den här gången. Där man kommer riktigt nära och verkligen kan se djupt in i ögonen – det gillar jag!

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Vill du ha bilder på dig själv och dina kära? Hör av dig till mig så hittar vi en tid och en plats som passar oss!

/Gudrun

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *