Det finns plats för ett extra bröllop!

Efter några dagar med syskon och kusiner är det dags att ta tag i bilderna från förra helgens workshop! Jag började med bilderna från workshopens sista dag och slängde i hop en liten filmsnutt som jag hoppas kan sprida lite glädje innan kommande långhelg! 🙂

Det är väldigt inspirerade och motiverande att få vara en del av en så omfattande workshop som NextWedding på Gotland var. Jag kom hem därifrån full av nya ideèr och har redan förbättrat både arbetssätt, struktur och fotograferande en hel del. Jag hoppas och tror självklart att det skall komma mina kunder till godo.

Jag är egentligen redan fullbokad när det gäller sommarens bröllop men har bestämt mig för att leta plats för ytterligare 1 efter den här workshopen. Så skall du gifta dig under sommarmånaderna (helst i augusti eller september) så hör av dig snarast! 🙂

Du kan skicka en bokningsförfrågan genom att använda den här länken; FÖRFRÅGAN.
Jag ser fram emot att höra från er!

 

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *