0702065558 gudrun@isoletta.se

Älskade barn! Aldrig mer kommer du vara så liten som nu…

De små fötterna, den underbara doften, det första leendet – den stora kärleken. Er nya, lilla bebis är bara nybakad under en väldigt kort tid och kommer växa, utvecklas och förändras fortare än du anar. Den första tiden går otroligt fort och när du om ett tag tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit sååå liten. De små tårna, de gosiga mjuka valkarna och bebisdoften blir tyvärr svårare att minnas med tiden. Som tur är går det att kapsla in den där känslan i bilder och det är just det jag kan hjälpa dig med. En professionell nyföddfotografering hos mig hjälper er att bevara dessa minnena för all framtid!

Det är vanligast att fotografera nyfödda när de är mellan 4-14 dagar. Det är då de sover som bäst överallt och är enklast att jobba med. En nyföddfotografering hos mig skall vara en lugn, skön och mysig upplevelse för bebisen. I min lilla studio har jag både värmefläkt och lugn musik så vi tillsammans kan skapa de magiska bilderna ni vill ha. Det får lov att ta den tiden som krävs för att bebisen skall må bra, vara mätt och god och sova sött, vanligast är mellan 1-3 timmar. 

Låt mig stanna tiden en stund

För att vara säker på att få en tid för nyföddfotografering är det bäst att boka en preliminär tid på er BF redan under graviditeten. När det närmar sig och er bebis vill ut hör ni av er så att vi kan boka in en exakt tid efter förlossningen. Bokar du både nyföddfotografering och gravidfotografering betalar du inget för gravidfotograferingen (bara för bilderna du väljer ut i efterhand).

Vad kostar det då?

Kostnaden för en nyföddfotografering är 1495;-. Då tillhandahåller jag filtar, wraps, stickade mössor och andra accessoarer som är nödvändiga för att skapa era bilder. Ett par veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett digitalt bildgalleri med mellan 25-50 bilder att välja mellan och jag guidar er genom vilka produkter som finns att välja köpa och vad man kan göra med sina bilder. För enkelhets skull ha jag skapat 3 olika bildpaket där ett olikt antal digitala bilder ingår. Läs mer om dem här:

BRONSPAKET

Brons | 3700;-

 I detta paketet kan du välja 5 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator och i telefonen, samt 1 bild utskrivet i 13*18 cm.

SILVERPAKET

Silver | 4900;-

I detta paketet får du 15 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator + en mobilapp med valda bilder så att du enkelt kan kika på bilderna från din telefon. Dessutom ingår 1 bild utskrivet i storlek 15*20 cm.

GULDPAKET

Guld | 6500;-

Har ni svårt att bestämma er och vill ha ALLA bilderna från fotograferingen i digitalt format skall ni välja detta paketet. Då får ni alla bilderna direkt nerladdat till er dator och mobil. Ni får även alla bilderna utskrivna i 10*15 cm och får välja mellan 25 st kort att använda som dopinbjudan eller tackkort eller ett vik-album med 3 utvalda bilder i storlek 15*15 cm.

Det går också att köpa enstaka digitala bilder för 750;-/st.

Om man väljer Guldpaketet med ALLA bilderna får ni dessutom möjlighet att köpa ett exklusivt album på 20 sidor (20*20 cm) för 1295,- (Ord. 1895;-).

Vanliga frågor

Man har såklart en hel del funderingar inför en fotografering. Särskilt när du skall ha med dig det absolut mest värdefulla du har, din alldeles nya bebis. För mig är säkerhet för bebisen alltid första prioritet, både när det handlar om olika poser, sjukdomssymptom etc. Jag spritar händer och ytor i studion och behandlar ditt barn med allra största försiktighet. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Hur går det till?

En nyföddfotografering är speciell och kräver både tid, teknik och tålamod. För att bebisen ska kunna poseras i klassiska sovpositioner behöver den sova och för att få till det finns en hel del små knep. Jag använder till exempel värmefläktar och lugn musik – och ibland kan det vara bra att hålla lite avstånd till mamma som luktar mjölk. Jag tar hand om er bebis från första stund och er nyföddes säkerhet är min högsta prioritet. Ni skall känna er helt trygga med att lämna er bebis med mig! 

Hur förbereder vi oss?

I den mån det är möjligt får gärna bebisen vara mätt och trött när ni kommer. De är inte så enkla att styra de små liven så självklart kan du både amma, byta blöjor och vyssa i sömn här. Skall storasyskon med är det bra att berätta för dem om fotograferingen så att dom vet vad som ska hända. När vi väl ses kommer jag ta hand om både er och bebisen så att ni kan slappna av och bara njuta.

Hur lång tid tar det?

En nyföddfotografering tar mellan 1,5-3 timmar för att vi ska hinna få de foton vi vill mellan matpauser, blöjbyten och vaggning. Det finns absolut ingen stress utan det får ta den tid det tar. Under tiden får ni slappna av – och även sova lite om det behövs!

Vad gör vi om bebisen gnäller?

Ingenting! Alla barn är gnälliga i perioder och jag är van att hantera små bebisar. I min studio är det varmt och skönt med lugn, avslappnande musik så bebisen känner sig snart trygg och sömnig.

När måste vi boka?

Jag fotograferar nyfödda när bebisen är mellan 5-14 dagar. För att vara säker på att få en tid är det bäst att boka en preliminär tid på er BF redan under graviditeten. När det närmar sig och er bebis vill ut hör ni av er så att vi kan boka in en exakt tid efter förlossningen. 

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i bokningsformuläret här på sidan så hör jag av mig till er! BOKNINGSFORMULÄR

När väljer vi bildpaket?

Max 2 veckor efter vår fotografering får ni en inbjudan till bildvisning. Då får ni komma till mig i studion och så går vi tillsammans genom era bilder. Ni får se hela urvalet som ett bildspel på en stor TV-skärm och jag guidar er genom ert val mellan digitala filer, album inramningar, artplates etc

Hur betalar vi?

Max 2 veckor efter vår fotografering bjuder jag in er till en bildvisning hos mig. Här får ni kika på era bilder i lugn och ro och jag hjälper er att välja era favoriter. Ni bestämmer er för hur många bilder ni önskar att köpa, vilka ni vill ha i album eller på väggen etc och jag hjälper er hela vägen i mål. När all detta är klart och ni lagt er beställning får ni en faktura som betalas inom 10 dagar.

Annat att tänka på?

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se. All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund.

Det är inte tillåtet att själv fotografera under sessionen.

Följ mig på instagram: