"Bilder är glädje som varar för evigt!"

Vanliga frågor:

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Hur går det till?

En nyföddfotografering är speciell och kräver både tid, teknik och tålamod. För att bebisen ska kunna poseras i klassiska sovpositioner behöver den sova och för att få till det finns en hel del små knep. Jag använder till exempel värmefläktar och lugn musik - och ibland kan det vara bra att hålla lite avstånd till mamma som luktar mjölk. Jag tar hand om er bebis från första stund och er nyföddes säkerhet är min högsta prioritet. Ni skall känna er helt trygga med att lämna er bebis med mig! 

Hur förbereder vi oss?

I den mån det är möjligt får gärna bebisen vara mätt och trött när ni kommer. De är inte så enkla att styra de små liven så självklart kan du både amma, byta blöjor och vyssa i sömn här. Skall storasyskon med är det bra att berätta för dem om fotograferingen så att dom vet vad som ska hända. När vi väl ses kommer jag ta hand om både er och bebisen så att ni kan slappna av och bara njuta.

Hur lång tid tar det?

En nyföddfotografering tar mellan 2-4 timmar för att vi ska hinna få de foton vi vill mellan matpauser, blöjbyten och vaggning. Det finns absolut ingen stress utan det får ta den tid det tar. Under tiden får ni slappna av - och även sova lite om det behövs! 🙂

Vad gör vi om bebisen gnäller?

Ingenting! Alla barn är gnälliga i perioder och jag är van att hantera små bebisar. I min studio är det varmt och skönt med lugn, avslappnande musik så bebisen känner sig snart trygg och sömnig.  

När måste vi boka?

Jag fotograferar nyfödda när bebisen är mellan 5-14 dagar. För att vara säker på att få en tid är det bäst att boka en preliminär tid på er BF redan under graviditeten. När det närmar sig och er bebis vill ut hör ni av er så att vi kan boka in en exakt tid efter förlossningen. 

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i bokningsformuläret nedan så hör jag av mig till er!

BOKNINGSFORMULÄR

Måste vi bestämma innan vilket paket vi väljer?

Nej, det måste ni inte. Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa.

Hur betalar vi?

Max 2 veckor efter vår fotografering får ni ett galleri med ert urval online. Här kan ni i lugn och ro välja vilka bilder ni vill ha, och det är nu ni väljer hur många bilder ni önskar att köpa. När ni valt era bilder skickas en faktura via mail och bilderna levereras högupplösta på USB-minne eller online.

Annat att tänka på:

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se. All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund.