Min viktigaste uppgift bakom kameran

Ibland får jag möjlighet att fotografera en familj med “vuxna” barn, vilket jag tycker är extra roligt!

Det är utmanande att få alla att titta någorlunda åt samma håll, att hitta ögonblicket där alla är “med” och att få alla att känna sig bekväma framför kameran. Det är väldigt vanligt att man tycker det är obehagligt att vara i fokus, man känner sig stel och tycker det är obekvämt att posera och försöka “se snygg ut”. Det att få stora som små att känna att fotograferingen är en kul grej och vara avslappnad medan bilderna knäpps – det kan jag tycka är fotografens kanske viktigaste uppgift!

Här ser ni några av väldigt många fina bilder jag fick på familjen Fält för ett tag sedan. Vi tog båda syskonkort, parbilder, familjekort och även några av deras söta lilla hund. Jag älskar att man kan se på bilderna hur kul vi hade det! 🙂

Familjen Falt-3 Familjen Falt-2Familjen FaltVill du också ha fina och roliga bilder av dig själv eller någon du tycker om? Hör av dig till mig på telefon 0702065558 eller skicka ett mail till gudrun.holm@telia.com!

Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *