Med Maja i magen på Smögenbryggan

Hej!

Det är dags att visa några flera bilder av fina Emma som jag hade äran av att fotografera i slutet av hennes graviditet i december. I Emmas mage låg lilla Maja som nu hunnit få några veckor ute världen! <3

Jag gillar sååå mycket om att använda Smögenbryggan på mina fotograferingar! Under hela året lyser sjöbodarna med sina fina färger och bildar fantastiska bakgrunder för både bröllopsporträtt och gravidfoton. Här kan man, bara genom att flytta sig några få meter, välja mellan rött, gult, grön och blått, en kombination av alla, man kan skapa förgrund, få med bryggan, använda båtarna – det är bara kreativiteten (och turisterna!) som sätter gränserna! Det gäller att använda Smögenbryggan nu – när den fortfarande är framkomlig och innan tusen och åter tusen människor promenerar fram och tillbaka för att njuta sommarens liv på Smögen!

Isoletta Foto gravidfotografering_0852.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0851.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0853.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0854.jpg

Det tål att sägas igen; boka en gravidfotografering! Jag lovar att du inte kommer ångra dig – jag lämnar gärna ångerrättsgaranti (är det ens ett ord?) om du är tveksam! 🙂 Hör av dig på mailen gudrun@isoletta.se om du vill prova!

Kram!

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *