Man måste våga!

Några tankar om det här med att utmana sig själv;

För 2 år sedan gifte min kompis Petra sig med sin man. Den gången vågade jag inte att fotografera hennes bröllop och rekommenderade henne därför att kontakta en annan fotograf. Under stärk tvivel ställde jag däremot upp på att sjunga till brudparet i kyrkan. Visst, jag har sjungit en hel del förut – men det är väääldigt länge sedan och jag var typ 17 år då (nu är jag typ 25 + moms…). Visserligen vågade jag bara eftersom jag kunde göra det tillsammans med en annan kompis, Emma, men iallafall.

Petra; jag tror det var med dig det startade!

För bara ca en månad efter att ni sa JA till varandra i kyrkan fotograferade jag mitt första bröllop (efter att jag fick en företagskredit hos banken och investerade i en alldeles för dyr kamera..!). Sedan följde otaliga barnfotograferingar, familjefotograferingar, gravidfotograferingar, babyfotograferingar och företagsfotograferingar – och jag insåg att folk ville faktisk betala för det jag älskade mest att göra! Snacka om glädje! 🙂

Nu har jag gjort en bra bit över 150 porträttfotograferingar och många bröllopsfotograferingar. Jag har satsat stenhårt på att göra mina fina kunder nöjda med mitt arbete och jobbat dag och natt för att bygga upp mitt lilla företag. Jag har läst bok efter bok, gått flera workshops i fotografering, sett otaliga timmar av kurser på nätet, investerat massor av pengar i ny kunskap och utrustning och lärt mig MASSOR.

Så nu 2 år senare, kan jag se fram emot en sommar fullbokad med bröllopsfotograferingar! Jag har dessutom en heeeelt annan erfarenhet och trygghet i det jag gör, något som är oerhört viktigt när jag skall ta mig an en så prestigefull uppgift som en bröllopsfotografering är.

Jag vill därför skicka en tacksam tanke till dig Petra som sådde det där lilla frö’t i mig när du gifte dig. Och jag tackar dig med att utmana och blotta mig själv ännu mer än tidigare; Här har ni videon från kyrkan! Skämskudden på, nu kör vi!! 🙂

Emma; TACK för att jag fick sjunga med dig! <3 (Emma är snyggingen i den laxrosa klänningen!)

(PS: Nu har jag dessutom startat ett samarbete med en riktig bröllopssolist – så det så!)

(PS2: Sorry för att filmen är filmat åt ett konstigt håll… Det var inte jag som höll i kameran…! 😉 )

Kram!

Dela det här med dina vänner på Facebook:

6 Responses

 1. Petra
  | Svara

  Tack min vän! Jag trodde på dig mer än du själv gjorde. Du är otroligt kreativ vad du än tar dig an. Er sång var fantastisk! Behöver du nån galning att testköra idéer på så vet du var jag finns. Jag är så stolt över dig! Kram

  • admin
   | Svara

   Va fin du är! Ja, du trodde verkligen på mig du – tack snälla för det!! ?

 2. Edvin
  | Svara

  Hei på du? Gudrun det var skikkelig flott song! Du og forresten?. Gratulerer med godt drevet foretak. Men det måtte det bli når det er du som driv det! Klem

  • admin
   | Svara

   Å, takk! ?

 3. Anna Lindahl
  | Svara

  Skämskudden? Ta bort den bums…det va ju jätte fint ju❤️
  Kram på dig Gudrun

  • admin
   | Svara

   Jag bytte den mot huvudkudden och somnade istället! ? Kram tillbaka till dig Anna! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *