Få mamma med på bild!

Ni som har följt mina bilder ett tag har alldeles säkert förstått att jag älskar familjefotografering! Ju större familj, ju roligare – ju flera konstellationer, ju bättre! 🙂

Tyvärr upplever jag ofta att många föräldrar (särskilt mammor!) inte gärna själva vill vara framför kameran. Är du kanske en av dom många som har tänkt att ni ska ta den där familjefotograferingen senare? När påsarna under ögonen är borta eller när du få plats i de där favoritbyxorna du har liggande i garderoben? När ni bara får tid…? Eller har du helt räknat bort dig ifrån alla bilder med barnen för att “du blir inte bra på kort”…?

Det finns barn som växer upp och inte ser en enda bild på sin mamma och som ALLTID hör henne säga “Nej, ta inte kort på mig!” när kameran kommer fram. Är det något vi vill föra vidare till våra barn?

Jag pratar ibland med föräldrar som dig (ärlig talat är det vanligast att du är en mamma) – som helst inte själv vill vara med på bild. Du känner dig inte tillräckligt fin, du gillar inte dubbelhakan du (tror!) du får när du håller huvudet på ett speciellt sätt, etc.

Vet ni vad? Glöm det!!

För vet ni vem som inte bryr sig eller som aldrig någonsin kommer göra det? Era barn. För era barn är ni den bästa familj som finns och de enda föräldrar de kan tänka sig. För er son är ni världens bästa trygghet och för er dotter är ni dom ändå hon vågar berätta allt för.

Du duger som du är!

När era barn är vuxna kommer ni fortfarande att vara en av de viktigaste människorna i deras liv och bilderna från deras barndom kommer att vara ovärderliga. Precis som ni! Ni duger precis som ni är!

(P.S; Är du en av de där mammorna som kände igen dig i texten? Hör av dig! Skicka ett mail eller ring mig så skall jag hjälpa er att komma till skott. Jag LOVAR att det kommer vara betydligt mindre farligt än du tror!)

Kram!

Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *