Lilla Ronjas fina dop i Smögens Kyrka

Några gånger den här sommaren har jag fått vara med på barndop. Alla gånger har det varit i Smögens kyrka och jag måste säga att det är några riktigt mysiga tillställningar. Henrietta (som är ny präst i tjänst på Smögen) har en jättefin förmåga att göra varje dop till en personlig, barnvänlig och fin stund för alla som är med. Ett dop är inte alls längre långtråkiga och opersonliga, utan trevliga och fina familjesammankomster.

De här bilderna är från dopet av lilla Ronja, ni vet hon som jag också fick fotografera när hon låg i mammas mage och när hon var alldeles nyfödd! Lilla Ronja har dessutom 6 storasyskon som alla var med och firade henne så ni kan tänka er att hon kommer bli väl omhändertagen när hon växer upp! <3

Jag måste erkänna att jag själv inte har tänkt på att ha med en fotograf när mina egna barn döptes. Det ångrar jag nu! Har man med en professionell fotograf kan föräldrar och gäster vara med i där det sker och man slipper en massa fotograferande från allas mobiler. Dessutom tar fotografen (jag alltså!) hand om alla bilderna efteråt och du får dem levererat tillsammans med et fint album från dopet. Et ovärderligt minne!

Varför inte köpa fotograferingen som en present till dopsbarnet? <3

Isoletta Foto_0039.jpg
Isoletta Foto_0040.jpg
Isoletta Foto_0041.jpg
Isoletta Foto_0042.jpg
Isoletta Foto_0043.jpg
Isoletta Foto_0044.jpg
Isoletta Foto_0045.jpg
Isoletta Foto_0046.jpg
Isoletta Foto_0047.jpg
Isoletta Foto_0048.jpg

 

Planerar du dop i höst? Hör av dig till mig så kanske din dotter eller son också får ett fint dopsalbum som minne! 🙂

  1. […] dopet av lilla Nelson på Smögen nu i sommar. Visst har jag fotograferat en del dop (till ex. Ronjas, Charlies och Walters), men det är ändå inte det jag gör mest av. Så det är inte fritt för […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *