Let it go – let it go…!

Tog ni referensen till Frost? För visst är hon lik isprinsessan Elsa, vackra Therese i den mintgröna klänningen i morgondimman? Modiga mamman som ställde upp på mina tokiga idéer och lät sig dras med både hit och dit i vintermorgonen. Jag gissar att hennes lilla flicka i magen blir lika fin – och lika modig! <3

Man väljer själv i vilken vecka man vill göra en gravidfotografering men man brukar att säga att mellan vecka 30-35 är den bästa tiden. Vissa gör det innan och andra efter men det kan vara bra att ha en “pekpinn” att gå efter. Om du går genom dessa veckorna under vår/sommaren kan det vara en fördel att boka tiden redan nu eftersom den ljusa årstiden är min mest arbetsamma! 🙂 Skulle det vara så att vädret inte är på vår sida på det bokade datumet så ändrar vi självklart. Jag har alltid det bästa för dina bilder i åtanke!

Jag vet att man kan känna sig både stor, ful, klumpig och inte så rörlig när man har en bebis i magen. Och självklart tar jag hänsyn till det! Varje fotografering planeras tillsammans med dig och vi gör inget som du inte känner är OK för din kropp.

Hör av dig HÄR eller skicka ett mail till gudrun@isoletta.se redan i dag. Jag väntar! 🙂

Isoletta Foto gravidfotografering_0848.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0845.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0849.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0847.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0846.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0850.jpg

Kram,

Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *