Jag vill veta mer om er!

Det bästa med mitt jobb är att träffa människor, speciellt nya sådana! För att er upplevelse under vår fotografering ska bli så bra som möjligt har jag några frågor till er som vore fint om ni svarar på. Men först några ord om hur jag jobbar:

 
Saker jag nästan aldrig säger är:

“Titta på mig och le!”

“Upp med hakan, in med magen!”

“Det där löser jag i photoshop.”

Jag jobbar med att visa vilka ni ÄR framför hur ni ser ut. Mitt mål är att skapa bilder som ni kommer att älska länge!
Utöver fotograferandet tycker jag om att äta gott, men inte så mycket om att laga mat. Jag gillar att dammsuga, hatar att vika tvätt och tycker om att tapetsera. Jag byter matta i vardagsrummet oftare än alla jag känner och jag blir lycklig av att få ställa färska blommor på bordet.

Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän
Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän
Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän
Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän

Nu är det er tur att berätta!

Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän
bröllopsfotograf smögen_barnfotograf_familjefotograf_bohuslän
bröllopsfotograf smögen_barnfotograf_familjefotograf_bohuslän
Barnfotograf Smögen Göteborg Bohuslän

Tack för era svar!

Jag ser fram emot att få träffa er och avslutar med att skicka med några ord och tips på vägen. När vi ses är det ända ni behöver tänka att vi ska ha roligt och kanske leka lite. Räkna med spring, skratt och kramar och förbered alla på att det kommer bli en rolig stund. 

 
Några enkla tips:

- Klä er bekvämt, i färger som ni vill se på väggarna i ert hem.
- Ät innan. Lågt blodsocker är inte kul för varken barn eller vuxna.
- Mutor behövs inte. Jag har koll på läget. Jag lovar.
- Ha roligt. Lek med barnen så sköter jag resten!