NextWedding Workshop på Gotland!

nextwedding

Nu är det äntligen dags! Jag är på NextWedding Workshop på Gotland tillsammans med flera andra bröllopsfotografer som önskar att skapa nya kontakter och utveckla sitt fotograferande! Jag är såååååå redo för detta och ser fram emot att ta med mig all ny kunskap till alla sommarens bröllopsfotograferingar! 🙂

Ann-Louise och Joacim_collage

Jag ser också väldigt mycket fram emot att se Gotland eftersom jag aldrig har varit där förut! Vi kommer blandt annat att fotografera brudpar i Visby med murarna som bakgrund och har också många andra locations planerade. För mig är Gotland än så länge förknippat med en massa kriminalromaner så jag tror kanske att jag kommer att tycka det är liiiiite läskigt där också….! 😉

Jag kan lova att ni kommer att få se massor med bilder från min Gotlands-resa! Nu går jag all in i bröllopsfotograferingsvärlden i 3 dagar! Ses sen!

Kram!

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *