Vem är Isoletta?

Jag förstår att ni undrar vem jag är. Att få vara den som skapar andras minnen i bildform är en viktigt uppgift och det är inget man lämnar över till vem som helst!

Den korta beskrivningen av mig får bli att jag oftast är glad (ja, utom på morgonen, då är jag oftast irriterad!), att jag tycker om att äta gott, men inte så mycket om att laga mat. Jag gillar att dammsuga, hatar att vika tvätt och tycker om att tapetsera. Jag byter matta i vardagsrummet oftare än alla jag känner och jag blir lycklig av att få ställa färska blommor på bordet.

Jag bråkar väldigt sällan men gillar att säga vad jag tycker. Jag älskar att fotografera människor och har några av mina lyckligaste ögonblick när ljuset är perfekt, kameran är på, människorna framför mig är avslappnade och ALLT sitter. Den bästa kommentaren jag kan få efter en fotografering är ”Är det där jag på riktigt!?” och jag växer som människa av att se andra tycka om sig själv!

Jag är året-runt-bosatt på Smögen, har 4 barn (varav 2 delas med en annan familj), 1 man och 1 hund. Vi äter tacos på fredagar, alldeles för mycket godis på lördagar och fördelar våra vardagar mellan skola, jobb, gympor, läxor, en löparrunda innemellan och ”Bonde söker fru” på onsdagar.

Att arbeta med mig innebär rak och ärlig kommunikation, mycket skratt och en avslappnad stund tillsammans. Jag vill att min glädje över fotograferandet skall synas i mina bilder och mitt fokus är alltid att berätta er historia. Jag lovar att jag skall göra mitt allra bästa när jag jobbar tillsammans med er!

(P.S: Tycker du inte om att stå framför kameran? Det är lugnt, du är i gott sällskap av de allra flesta andra jag har fotograferat. Jag vet hur det känns och kommer att göra mitt bästa för att ni skall få äkta, glada och naturliga bilder!)

Jag hoppas vi ses!

//Gudrun