Inbjudan; Be there – or be square!

I alla mina bröllopsfotograferingspaket ingår också en provfotografering innan bröllopet. Då avtalar vi en tid som passar där vi sätter oss en stund tillsammans, lär känna varann, pratar bröllopsdetaljer och går genom hur just er dag kommer se ut. Vi gör också en provfotografering så att ni skall få känna på hur jag jobbar och hur det är att stå framför kameran – och så får jag se hur ni fungerar tillsammans. Det brukar bli en mysig och rolig stund med massa skratt och det blir på så vis inte alls lika konstigt att bli fotograferad på själva bröllopsdagen. Självklart får ni också bilderna från provfotograferingen till fri användning, både till inbjudningar, program, bildspel på bröllopsdagen eller vad ni än måtte ha för kreativa idéer!

Bilderna i det här inlägget är nog de coolaste bröllopsinbjudningar jag har sett – och de är ett perfekt exempel på hur brudpar kan använda bilderna från provfotograferingen på bästa möjliga vis! 

Morgan och Helena skall ha ett stort vinterbröllop i fjällen i norska Hemsedal och dit kommer gäster från flera olika länder. (Se bilderna från deras provfotografering här: Vad gör vi om det regnar?) Det är klart att det sätter en extra spets på bröllopsförväntningarna att inbjudningarna är fyllda med coola och glada bilder på brudparet i kombination med all info de vill förmedla till sina tillresande gäster.

Pricken över I’t tycker jag ändå är ett specialdesignat klistermärke man kan sätta på resväskan, bilen eller någon annan synlig plats; Be there or be square!

I’LL BE THERE! 🙂

Jag uppmana alla “mina” brudpar att vara kreativa med bilderna från sin provfotografering!

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *