Gravidfotografering i Studio

Under vintern fick jag (som ni kanske redan upptäckt…) för mig att köpa in ett gäng klänningar som man kan låna vid fotografering hos mig. Klänningarna passar att använda både utomhus och i studio och jag tänkte att det kunde vara ett bra komplement till kundens egna garderob. En klänning för fotografering kanske inte är det som står högst upp på en hög-gravid´s att-köpa-lista. De flesta av klänningarna har jag redan visat på min Instagram men jag vill ändå ge er möjligheten att kika genom Emmas val här på bloggen, den är ju en fin ”plattform” att visa upp många bilder samtidigt! 🙂

Spännande med mörk barkgrund

Även att Emma är mörk tycker jag hennes vackra färger kommer så fint fram mot en mörk bakgrund. Så jag valde den svarta bakgrunden till henne. Den gör sig så fint vare sig man tycker om färgbilder eller föredrar de svart/vita.

Våga att prova!

Efter ett tag i studion övertalade jag Emma att våga att prova lite grejer hon nog aldrig skulle få för sig annars. Hon blev invirad i sjalar och scarfs och vi provade både med och utan att täcka magen! (Scarfsen är mina favoriter från Charlotte Olsson, kolla gärna in och kika på hennes fantastiska målningar och skulpturer också!)

Kram! /Gudrun

Den som vill se flera familjefotograferingar kan ju kika in här: 

Den som äntligen vill komma till skott och boka, som är nyfiken på hur man gör eller vad det kostar kan kika in här: GRAVIDFOTOGRAFERING

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.