Gravidfoto i kylan

Happy january!

Det är januari, det är kallt – och det är ett alldeles underbart ljus att fotografera i! Är du tuff och tål lite kyla, såsom Therese här, kan du – tillsammans med mig – skapa underbara bilder av dig själv! Är du dessutom gravid finns all anledning i världen att föreviga väntans tider. När har du väl större behöv av en liten egoboost än när kroppen lider under gravidkrämpor och du känner dig inte alls lika fin som du brukar? Om du vågar hänga med mig ett par timmar lovar jag att du kommer få en helt annan bild på din gravida kropp än du hade innan!

Jag lovar att ta hand om dig på bästa sätt, hålla dig varm som möjligt mellan fotograferingssessionerna, få dig att slappna av, skratta och ge dig en egoboost du kommer att minnas!

Det är NU vi kan skapa de vackraste vinterbilder och det är IDAG du skall boka tid!

Isoletta Foto gravidfotografering_0828.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0829.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0830.jpg
Isoletta Foto gravidfotografering_0831.jpg

Jag kommer att visa många bilder av Therese framöver för vi var på flera olika locations och hon fick även byta klänning ett par gånger. Klänningarna fick hon låna hos mig – och det får självklart DU också om du önskar bilder av den här typen men inte vet vad du kan ha på dig!

Jag gör självklart alt som står i min makt för att dina bilder skall bli så bra som möjligt, så om vädret (läs ljuset!) inte är med oss på den planerade tiden så bokar vi om och provar igen. Få följer SMHI lika tätt som mig! ;.)

Hör av dig till mig så kan det vara din tur nästa gång!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Kram,

Gudrun

Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *