0702065558 gudrun@isoletta.se

Gravidfotografering för superwomen

En gravid kvinna är en riktig powerkvinna! Kroppen förändras medans det lilla livet där inne växer och ni längtar efter att träffa er bebis för första gången. Den här relativt korta tiden är något alldeles extra och du förtjänar att unna dig en fotografering av det som händer. Även att man kan känna sig både klumpig och tjock, vara frustrerad över att kläderna inte passar och ha lite svårt att röra sig lovar jag att detta blir bilder både du och ditt barn kommer att glädjas över länge. Jag har själv fött 2 barn och jag vet att man inte alltid känner sig som sitt vackraste jag när ens kropp inte riktigt ser ut som den brukar. Det tar jag självklart hänsyn till och mitt mål är att timmarna med mig skall blir en riktigt egoboost för dig! Om du vill får du självklart också ha med din man/partner och/eller dina andra barn.

Vi träffas i en miljö som vi väljer tillsammans, oftast ett ställe som du/ni tycker mycket om. Det kan vara något härlig ställe utomhus eller det kan vara i min studio – det beror helt på vilken typ av bilder du önskar. Tillsammans hittar vi den perfekta lösningen. Fotograferingen får ta den tiden det tar, oftast landar vi på 1-2 timmar. 

”Under mitt hjärta nu, finns en liten du. En liten näsa och små, små tår. Tickande hjärta och fjunigt hår.”

Kostnaden för en gravidfotografering är 995;- och sedan tillkommer kostnad för de bilder du önskar att köpa. Ett par veckor efter fotograferingen kommer ni att få tillgång till ett digitalt bildgalleri med många vackra bilder att välja bland. Jag hjälper er gärna med urvalet och kan guida er genom vilka produkter som finns att välja mellan och vad man kan göra med sina bilder.

Om du bokar BÅDE gravid- och nyföddfotografering får du dessutom 995;- i rabatt på nyföddfotograferingen! För att underlätta ert bildval har jag skapat 3 olika bildpaket där digitala bilder ingår. Läs mer om innehåll och pris på dem här:

BRONSPAKET

Brons | 3700;-

I detta paketet kan du välja 5 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator och i telefonen, samt 1 bild utskrivet i 13*18 cm. 

SILVERPAKET

Silver | 5900;-

I detta paketet får du 30 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator + en mobilapp med valda bilder så att du enkelt kan kika på bilderna från din telefon. Dessutom ingår 1 bild utskrivet i storlek 15*20 cm.

GULDPAKET

Guld | 7995;-

Har ni svårt att bestämma er och vill ha ALLA bilderna från fotograferingen i digitalt format skall ni välja detta paketet. Då får ni alla bilderna direkt nerladdat till er dator och mobil. Ni får även ett vik-album i valfri färg med 3 utvalda bilder i storlek 15*15 cm. Dessutom får ni ett presentkort på 995;- att använda vid nästa fotografering!

Det går också att köpa enstaka digitala bilder för 750;-/st. Om man väljer Guldpaketet med ALLA bilderna ingår även en unik mobilapp med 100 av era bästa bilder! Ni får dessutom då möjlighet att köpa ett exklusivt album på 20 sidor (20*20 cm) för 1295,- (Ord. 1895;-).

Vanliga frågor

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

(Självklart spritar jag både händer och ytor i studion och tar alla förhandsregler man kan ta mot covid-19.)

Följ mig på instagram: