En magisk bröllopsdag!

Det tar en stund att landa efter en bröllopsdag. Det tar tid att absorbera alla intryck, alla känslor och alla minnen – och det är bra! Då bär man känslan med sig länge efter att själva dagen är över.

Även att man ofta har varit tillsammans länge innan man tar steget och gifter sig är det något alldeles speciellt att fira bröllop. Många par som har varit sambos i flera år, de har hunnit skaffa barn och kanske köpt både hus, bil och båt berättar ändå att känslan på själva bröllopsdagen är oslagbar. ”Jag trodde inte det skulle bli så här känslosamt”, är en mening jag har fått höra flera gånger när jag har varit ute och fotograferat bröllop.

Lina och Daniel har varit tillsammans i ca 10 år och har 2 underbara barn tillsammans. När jag ber Lina beskriva deras bröllopsdag med några korta meningar säger hon såhär:

”MAGISK! Dagen var fylld med glädje, kärlek, skratt och tårar. En fantastisk dag från början till slut. Vi hade inte kunnat önska oss något annat och vill inte ändra på en enda sak. Nu njuter vi av alla fantastiska bilder, som gör att vi kan uppleva dagen på nytt.”

Och då kan man ju inte annat än att vara lycklig som deras bröllopsfotograf! <3

 

Kolla in bildspelet från deras magiska dag:

 

Leverantörer:

Linas vackra bukett har Fristads Blomsteraffär i Borås gjort, brudklänningen kommer från Zetterberg Couture
och brudens skor från &OtherStories. Brudgummen bar kostym från Oscar Jacobson och vigselringarna har Guldsmedjan Borås gjort. Brudens fantastiska make-up och hår jobbade Monika Kis på Salong Karma med i flera timmar och visst höll det formen även i blåsten på Hållö – ljuvligt!

 

Skall du gifta dig? Gör en förfrågan här så kanske jag även får ta del av er kärlek! 🙂

 

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.