Låna stickade bebiskläder till fotografering

Stickade kläder till din nyfödda lilla knodd - perfekta till fotografering!

När man skal till fotografen med en alldeles nyfödd liten bebis kan det kännas övermäktigt att bara ta sig ur huset. Det finns massor med nya saker att komma i håg, det skall packas blöjor, några klädbyten, nappar, amningskudde och allt vad det nu är. Och hur var det nu man satte in bilstolen i bilen igen...? I detta lilla kaos kan det vara skönt att veta att så fort ni kommer till min studio med er nya lilla bebis behöver ni inte göra någonting alls. Jag tar hand om både bebis och föräldrar från första stund och ni kan slappna av och ta det helt lugnt! (Läs gärna mer om hur en nyföddfotografering går till HÄR.)

Jag har dessutom massor av små handstickade kläder som den lilla kan låna! Här kan ni välja och vraka bland färger och material, byxor, dräkter och fina mössor. Jag har också många olika filtar att svepa in den lilla i om ni vill det. Självklart hjälper jag er att välja färger och kombinationer som blir snygga i hop och som passar er bebis. För att ni skall ha ett litet hum om vad som väntar er har jag gjort en liten översikt över några av alla små plagg som finns till hands och som ni får långa helt kostnadsfritt när ni bokar en nyföddfotografering hos mig. Bra va? 🙂

Kom ihåg att boka nyföddfotografering så tidigt som möjligt, gärna ett tag innan beräknat förlossningsdatum. Då är du garanterad att få en tid när den lilla ploppar ut - vare sig hen är lite tidig eller något försenad. Jag håller alltid av plats till den som hör av sig innan födseln.

För att boka kan du antigen använda det här bokningsformuläret, ringa mig på 0702065558 eller skicka ett mail till gudrun@isoletta.se. Jag ser fram emot att träffa er!

(Vill du själv försöka ta bättre bebisbilder? Då har jag samlat lite tips till dig här: Ta bättre bebisbilder.)

Dela det här med dina vänner på Facebook:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *