0702065558 gudrun@isoletta.se

Professionella företagsbilder som berättar vem ni är

Äger du ett företag som har vuxit snabbare än du trodde och nu är ni flera nya medarbetare? Är du ansvarig för företagets marknadsföring och har fått i uppgift att underhålla sociala medier, göra en broschyr eller presentera alla anställda på ett snyggt sätt mot företagets kunder? Eller är det dags för en ny pressbild? Kanske skall du presentera era lokaler, era produkter eller tjänster på ett snyggt sätt men känner att det fattas bilder som hjälper er att stå ut i mängden? Skall du ha hand om företagets instagramkonto men vet inte riktigt hur du skall börja?

Som företagare har du säkert varit med om många situationer där du önskade att du hade flera och bättre bilder på dig själv eller din personal och att du kunde visa upp företaget från en annan sida än vad du själv från fram med mobilen. Till webbsidan, till olika sociala media-kanaler, till broschyren som du länge har planerat att beställa etc. Jag kan hjälpa er! Jag erbjuder fast pris på personalfotografering där både porträtt och gruppbilder ingår. Jag fotograferar också era lokaler, er arbetsmiljö och annat som ni gärna vill ha på bild. Dessutom får ni bilder i både färg och svart/vit och alla varianter levererade anpassat för både webb och för tryck.

Låter det bra? Klicka HÄR och boka med det samma – så är iallafall första steget klart!

Snygga, professionella företagsporträtt kan lyfta vilken webbsida, katalog och annons som helst!

BRONSPAKET

1-4 anställda | 4200;-

När ni mellan 1 och 4 st som skall fotograferas, både enskilt och i grupp.

5-10 Anställda

5-10 anställda | 6800;-

När ni mellan 5 och 10 st som skall fotograferas, både enskilt och i grupp.

Mer än 10 anställda

Mer än 10 anställda | 600;-/pers

Är ni flera än 10 personer som skall fotograferas, både enskilt och i grupp betalar ni istället per person. (Priset är alltså inte per bild, vi tar fortfarande både enskilda porträtt och gruppbilder.)

I bland finns det företag som inte alls känner att de ”passar in i ett paket”, eller har andra önskemål än det som uppges här i fastprislistan. Självklart anpassar jag varje fotografering till det som passar just er och då får ni först en offert baserat på timpris så att ni vet vilken kostnad ni kan förvänta er.

Referensbilder från andra kunder:

(Vissa av de anställda på bilderna kanske inte längre arbetar kvar på företaget de fotograferades för.)

Det här passar mig! Hur gör jag nu?

Hör av dig till mig på telefon 070-2065558 eller skicka ett mail till gudrun@isoletta.se så hjälper jag er med den vidare planen! Tillsammans säkrar vi att ni får precis de bilderna ni vill ha!