Europride – med Sverige som värdnation!

Nu är kärleksveckorna i gång och i år är det Sverige som är värdnation för Europride! Detta innebär ett ännu större evenemang än vanligt och både Stockholm och Göteborg är värdstäder med varsin Pridefestival! Själv har jag aldrig varit på någon Pridefestival – men jag kan föreställa mig att det är en härlig festival som jag absolut skulle kunna tänka mig att vara en del av! 🙂

Kärleken är för alla!

Europride Isoletta Foto Europride Isoletta FotoEuropride Isoletta FotoEuropride Isoletta Foto Europride Isoletta FotoLäs mer om Europrode här: http://europride2018.com/

(Psst! Är du tjej och har planer på att gifta dig med en annan tjej? Jag har aldrig fotograferat ett riktigt tjejbröllop (bara på workshops) och har en dröm om att en dag få göra det! Hör av er till mig om ni kan tänka er att vara mina första isåfall!)

/Gudrun

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.