Ett vackert album

Jag tänkte visa er hur ett bröllopsalbum kan se ut! För jag gör alltid bröllopsalbum efter mina bröllopsfotograferingar. Stort eller litet, tjockt eller tunt – man MÅSTE ha ett bröllopsalbum för att riktigt kunna njuta av sina bilder till fullo! Eller hur?

Mina mest populära album är faktisk de största och maffigaste! Med ett riktigt snyggt linneomslag i valfri färg, 30*30 cm i storleken, några kilo tungt och iallafall 60-70 sidor blir ett bröllopsalbum en utav de vackraste coffee table böcker man kan tänka sig! Jag är så glad att många brudpar ser värdet av att investera lite extra i sina album. I det här inlägget ser ni ett albumförslag som jag skickade till Alfred & Sofia efter deras bröllop på Smögen i somras. Det är ju fortfarande inte det samma som att hålla ett maffigt album i handen, men det kan iallafall ge en känsla av hur det kan se ut:

Om du vill få en liten känsla av hur det är att bläddra i ett så vackert bröllopsalbum kan du kika in här: ALBUMFÖRSLAG

Och om du vill se fantastiska bröllopsalbum IRL – är du välkommen till min studio på Smögen! 🙂

Ses vi?

/Gudrun

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.