Ett riktigt bra julklappserbjudande!

JULERBJUDANDE - VÄLJ 2 BETALA För 1:

Varje år kommer julen förrän vi anar och då kan det vara bra att ha koll på julklapparna! Vad kan väl sprida mer glädje än inramade bilder på de man tycker om!

Nu har ni möjlighet att få 2 inramningar till priset av 1, i svarta och/eller vita klassiska vackra ramar i trä. Välj 2 förstoringar och betala bara för 1! Ge bort en och behåll en själv, fixa julklappen till både far- och morföräldrar eller passa på att köpa en några inramningar av hög kvalitet till erat hem. Era bilder har jag ju redan - det enda ni behöver göra är att meddela mig vilka bilder ni vill ha inramade och vilken storlek som önskas. Om ni vill kan jag till och med fixa ett julklappsrim på paketet!

Erbjudandet gäller snygga, klassiska svarta eller vita ramar i trä av hög kvalitet med era bästa bilder på fine-art papper, inramat för att hålla i många år.  Ni kan mixa färg och storlek som ni vill, ni betalar inget för den billigaste. Jag har redan era bilder, det ända ni behöver göra är att meddela mig vilka bilder ni vill ha i vilka/vilken storlek. Bra va?! 

Välj mellan svart eller vit ram i 3 olika storlekar:

18*24 cm: 695;-

20*30 cm: 896;-

30 * 40 cm: 1295;-

(Ramarna finns i flera olika storlekar, men erbjudandet gäller dessa tre.)

Psst! Beställ innan 12/12 för att vara säkra på att få inramningarna färdiga till jul.

Har ni inte hunnit med att fotograferas i år? Fortfarande finns det chans att föreviga barnen eller familjen och få härliga bilder att ge bort i julklapp. Hör av er så fixar jag det också! Och du, håll av lördagen 23/11 - då kommer en riktig fin möjlighet att fotograferas i studio hos mig!

Julkram!

/Gudrun

 

Självklart erbjuder jag många andra lösningar för dina bilder också, kolla till exempel här för lite inspiration: https://www.isoletta.se/inramningar/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *