En uppmaning

Nu när det (iallafall på kalendern) är sommar och vi snart skall fira midsommar vill jag komma med en uppmaning:

SE TILL ATT BOKA EN TID FÖR FOTOGRAFERING!

Eller sett åtminstone av tiden att fotografera varandra så att minnena bevaras. Jag har ännu inte träffat någon som har ångrat att de valde att genomföra familjefotograferingen de hade pratat om så länge. Eller någon som ångrar att de fotade deras barn när de sprang med bara tår i gräset på sommaren. Och det är inte många som inte uppskattar att ha fina bilder av sig själv att titta på heller – nu i dessa selfie-tider. 😉

Tiden går så fort och vi vet aldrig vad morgondagen har att bjuda på. Bilderna kanske är det enda fysiska minnet du har kvar av ljuset och solvärmen när december kommer och mörkret och kylan smyger inpå.

Så se till att få genomfört den där fotograferingen du tänkt på. Hör gärna av dig till mig om du vill att jag skall hjälpa dig, men det viktigaste är att du får det gjort.

Jag kommer att jobba lite från och till under sommaren och kommer att vara tillgänglig på telefon hela tiden. Du är välkommen att höra av dig så hittar vi en tid som passar för alla involverade. Jag LOVAR dig att du inte kommer att ångra!

sommarcollageSommarcollage2

Ha en glad midsommar – vi hörs!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *