En annorlunda Skolfotografering

Ni kommer i håg att jag körde ett par lördagar tidigare i höst med det jag kallade för ”En annorlunda skolfotografering”? Jag tror inte jag har varit så bra på att visa er hur bilderna faktisk blev så det tänkte jag glädja er med i dag! 🙂

Som ni vet tycker jag allra best om bilder där barn får vara barn. Jag tycker det är som allra bäst när skrattet är uppriktigt, tomrummen efter de tappade tänderna lyser mot mig eller när syskon ”kram/sloss” sådär som de brukar vara mot varandra.

Här är det de söta syskonen Wilmer (7 år) och Alfred (4 år) som visar fram sin bästa sida för kameran. De härliga höstfärgerna och de gulliga tror jag de allra flesta föräldrar skulle vilja ha på väggen som en tavla. Vad tror ni? Jag kommer iallafall till att göra samma koncept nästa år med!

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0579.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0580.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0581.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0582.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0586.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0587.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0588.jpg

Jag skall försöka visa ännu flera bilder från de här ”Annorlunda Skolfoto-dagarna” framöver. De kan vara sköna att kika på under kommande ruskiga vinterdagar!

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.