Dop för lilla Nelson

posted in: Annan fotografering, Dop | 0

Jag lovade mig själv för ett tag sedan att jag verkligen skall ta tag i det där med att börja blogga igen. Jag har ju sååå många fina bilder att visa fram, jag får vara med om så många speciella dagar i människors liv som jag kan dela med mig av – och jag har dessutom ett och annat tips till dig som vill lära dig lite mer om att fotografera själv också. Det finns att skriva om alltså! Frågan är bara om någon orkar läsa?! 🙂

Jag väljer att tro att det finns många som vill vara en slags fluga på väggen och se mer av vad jag håller på med! Jag tänkte därför börja med en typ av fotografering som inte hör till de mest vanliga, nämligen dopet av lilla Nelson på Smögen nu i sommar. Visst har jag fotograferat en del dop (till ex. Ronjas, Charlies och Walters), men det är ändå inte det jag gör mest av. Så det är inte fritt för att jag är extra glad för att Nelsons föräldrar ville ha med mig på dopet av båda deras söner – storebror Elliot för ca 2 år sedan och lilla Nelsons nu i juli!

Tack vare föräldrarnas initiativ att boka mig som dopsfotograf har båda deras söner ett fint album med bilder från sitt dop. Ett fint minne från både Smögens kyrka, lunchen på Sea Lodge och av alla de gäster som var med och firade dem!

Ett litet urval av bilderna från kyrkan får ni se här! Kanske kommer även några fina familjebilder och festliga porträtt från doplunchen på Sea Lodge för den som vill ha lite inspo till sitt egna dop – eller namngivningsfest!

Dop för lilla NelsonDop för lilla NelsonDop för lilla NelsonDop för lilla NelsonDop för lilla Nelson

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *