Bröllopsfotografering – Linda & Martin

Det är fredag och det är dags för lite flera bröllopsbilder!

Eftersom det är få inbokade bröllop nu under höstsäsong blir det till att gå in i bröllopsbubblan genom att presentera de bilder jag tagit under sommaren. I dag är det Linda & Martin som har givit mig sitt godkännande att få visa upp deras fina bröllop.

Martin och Linda gifte sig i Brastad kyrka den 6:e augusti i år. Det blev en dag som bjöd på både solsken och regn, och både brudpar, vänner och familj (+ fotografen!) fick en superfin upplevelse!

Förberedelser:

Vi startade fotograferingen hemma hos Martin och Linda där både brud och brudgum (i var sin del av huset) gjorde sina sista förberedelser innan vigseln. Linda hade god hjälp av sina 2 tärnor när brudklänningen skulle tas på och sminket finjusteras, medan Martin hade sin bestman, bror och lilla son till hands för att få manchettknapparna på plats och nerverna lugnade.

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0216.jpg

 

First look:

Jag fick vara med och föreviga de sista förberedelserna innan det var dags för Martin och Linda att få se varandra bröllopsklädda för första gången. Och även för detta brudparet blev det här “första mötet” en känslofull stund där tårar och skratt varvas om vartannat. Just det här första mötet är något av det allra finaste att få vara med om under en bröllopsfotografering, tycker jag. Då brukar nerverna ligga tjocka utanpå kroppen och känslorna väller oftast över för både brud och brudgum. Sedan släpper spänningarna och det blir enklare för brudparet att slappna av och vara med i stunden under resten av dagen.
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0238.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0236.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0233.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0235.jpg

 

Porträttfotografering:

Både Linda och Martin är väldigt bilintresserade och lägger massor av tid och kraft på sina bilar. Linda har även vunnit flera priser för sitt arbete med bilarna! (Här borde jag känna till de rätta termerna för detta känner jag… Förlåt Linda, att jag inte är så insatt i bilvärlden!!) Med ett så stort bilintresse är det självklart att bilen också skall med på bröllopsfotograferingen!

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0220.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0219.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0222.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0225.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0224.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0227.jpg

 

Bruden & tärnorna:

Under varje bröllopsfotografering försöker jag alltid att få till några fina bilder av bruden tillsammans med sin tärna/tärnor. (Och självklart brudgummen tillsammans med sin bestman – även att det tyvärr ofta blir bruden som får mest fokus..!) Lindas fina, lilaklädda tärnor skrattade och grät om vartannat och var så uppriktigt glada för Linda och Martins skull så det var en fröjd att se! 🙂

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0223.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0229.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0231.jpg
Utanför kyrkan:

Så var det dags för vigsel. Brastad kyrka är en fantastisk vacker – och stor! – kyrka, en dröm för en bröllopsfotograf! Jag fick en stund med brudparet utanför kyrkan och fotograferade självklart också under deras vigsel. Jag låter bilderna tala för sig själv om hur det var…

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0196.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0198.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0215.jpg
Dags för vigsel:

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0210.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0209.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0207.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0206.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0205.jpgIsoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0204.jpg

 

Vänner & familj:

Självklart skall vänner och familj också vara med på en fotograferingsstund efter vigseln!

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0202.jpg
Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0201.jpg

 

Dags för fest: 

Bröllopsfesten valde brudparet att lägga i Brastad Församligshus inte långt från kyrkan. Där serverades gästerna – och själv fick jag föreviga ringar och brudbukett innan det var dags för mig att lämna de nygifta och ladda för nästa bröllop!

Isoletta Foto_brollopsfotograf_barnfotograf_0191.jpg
Brudparets egna ord:

Själv summerar Linda och Martin upp sin dag med de här orden:

“Vi hade en helt otrolig underbar dag med tårar, skratt och regn. Det var mycket känslor som var svårt att ta in under dagen, men när vi väl kom hem kom dem som en blixt från klar himmel och tårarna rann när vi hörde våran bröllopslåt Bröllopsvalsen av Charlotte Pirelli.”

Tack Linda & Martin för att jag fick vara med och föreviga er dag! <3

Undrar du vart Linda & Martin hittade sina bröllopsleverantörer? Här är listan:

Blommor: Jimmys Blommor i Munkedal
Brudklänning, brudskor och brudgummens kostym: Åsa Design i Grebbestad
Ringar: Nordstans Guld i Göteborg
Hår: Uppströms Salonger i Uddevalla
MakeUp: Jessica Siversson

Skall du gifta dig och söker bröllopsfotograf? Hör av dig till mig så kanske vi hittar varandra! 🙂
Skicka din bokningsförfrågan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *