Vad skall man tänka på när man väljer bröllopsfotograf?

Vilken bildstil gillar ni?

Tänk genom vad ni gillar för typer av bilder - och vad ni inte tycker om. Surfa runt och kolla vad som finns och vilka ni får förtroende för.

Välj med hjärtat

Ni kommer att spendera mycket tid tillsammans med er fotograf under bröllopsdagen. Det är därför viktigt att ni gillar personen bakom kameran och att ni litar på henne. Det är också viktigt att ni träffar personen som skall sköta kameran på ert bröllop!

Snåla inte!

När bröllopet är över och bara albumet finns kvar kommer ni aldrig att ångra att ni hade med fotografen stora delar av dagen. Det är dock många som ångrar att de inte gjorde det...

Var förberedda

Gå genom schemat för dagen tillsammans med fotografen och prata genom vad ni har för önskemål och förväntningar på fotograferingen. Är det något som är extra viktigt för fotografen att känna till?

Ni är hjältarna

Kom ihåg, det är ni som gör bilderna. Inte fotografen. Och det är ni som sedan låter dem leva genom att dela dem och visa dem för andra. Det är ni som sitter tillsammans med vänner och bekanta och njuter av hur fantastisk alt var och hur vackra alla tycker Ni är.

Boka i tid!

När ni har hittat fotografen ni vill ha så boka! Duktiga fotografer bokas tidigt, många ett år eller mer i förväg. Så var ute i god tid och vänta inte för länge med att bestämma er.