Bröllopsfesten – Jag är redo!

Äntligen har jag hunnit börja med de FLERA HUNDRA bilderna jag tog under helgens NextWedding workshop på Gotland! Jag tänkte visa er några och börjar helt enkelt med workshopens första dags utmaning: Fotografera bröllopsfesten i en mörk ruin. Det här var nog det jag tyckte var absolut svårast eftersom jag inte alls är van att fotografera vare sig inomhus eller med blixt… Jag måste erkänna att jag har fegat från att fotografera mina brudpars bröllopsfesten på grund av rädslan för att det inte skall bli tillräckligt bra. Men nu så!! Jag kan ju! Det är ju väldigt dumt att inte fånga de sista timmarna av bröllopet bara för att jag tror att jag inte fixar det – för det gör jag ju! Här skall det skaffas blixt och börja fotograferas bröllopsfest! Jag har även uppgraderat mina bröllopspaket med ett 9-timmas alternativ så att vi skall hinna få både tal, tårta och dansen! Kika in här om ni är nyfikna; MINA BRÖLLOPSPAKET

 

 

Jag måste också passa på att tacka den fantastiska läraren vi hade under den här dagen; Benny Ottosson. Han är lika bra på att lära ut och dela med sig som han tar underbara bröllopsbilder! Kika gärna in på hans sida OttosonPhoto.

 

  1. Benny Ottosson
    | Reply

    Så otroligt kul att läsa och se. Det kommer att gå galant när du kör skarpt. Denna lokal var extremt svår. Stort lycka till! Och tack för värmande ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *