Bröllop | Tone & Kjetil | Hållö

Ett av alla underbara bröllop jag har fått äran av att vara med om i sommar är Tone & Kjetils. De kommer båda från Norge men valde att lägga både vigsel och bröllopsfest på Smögen – eftersom här är så otroligt vackert! Av alla gäster var där många som aldrig tidigare besökt vår vackra ö och att få visa fram Smögen i ett strålande sommarväder är inget annat än fantastisk! 

Bröllopsfotograf | Nyföddfotograf | Barnfotograf | Gravidfotograf

Vigsel på Hållö

Vigseln hölls i Hållö Kapell och var för mig den mest känslosamma vigseln jag har varit med om. Jag grät som ett barn! Det var nog kombinationen av platsen, stämningen, brudparet, deras vänner och familj, valet av låtar under vigseln + helt makalösa musiker som gjorde det. Mina tårar strömmade och jag hade även svårt att fokusera på det jag var där för att göra innemellan… Vilken känsla! Låten i den här videon är den som utlöste känslostormen. <3

Bröllopsfotograf med utbildning inom både nyföddfotografering och barnfotografering på Smögen

Porträtt på Hållö

Gifter man sig på Hållö tycker jag det nästan är obligatorisk att ta sina bröllopsporträtt där! Hållö har så många fina miljöer – och har man tur ser man snabbt en hare eller fem skuttande runt medan man håller på!

Bröllopsfotograf med utbildning inom både nyföddfotografering och barnfotografering på Smögen

Fest på Selogde

Efter vigseln blev både brudpar och brudfölje hämtade av Zitabåtarna som körde oss allihop till Sealodge, där brudskål, middag och festen hölls. Jag hängde med en hel stund, fotograferade olika familjekonstellationer och kompisbilder, dukning, skratt och glada miner. Sedan fick jag även den stora äran att återkomma efter middagen för att fotografera när tårtan skulle skäras och när dansen sattes i gång. Vilken fest det blev! Hela Sealodge gungade när DJ och trumpetist satte i gång! Jag bokstavligen dansade mig hemåt när min mission var compleated! Stort TACK Tone & Kjetil för att ni valde mig som er bröllopsfotograf! Och stort tack till alla era gäster för att jag så snabbt blev en del av gänget! 🙂

Länk till bildspel från bröllopet: Tone & Kjetil

Dela det här med dina vänner på Facebook:
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.