Bildgalleri: Victor & Micaela

Victor och Micaela bildgalleri

(Du hittar flera bilder när du klickar på länken längre ner på sidan!)

I dag tänkte jag att visa er flera bilder från fotograferingen jag hade med Victor och Micaela i söndags. Vi promenerade ut längs slingan på underbara Sandö på Smögen och även om det var kallt ställde det fina paret upp på alla mina ideer. Vi fick sååååå många fina bilder! Vilket jobb jag har haft efteråt med att sålla och radera så att inte paret får en helt omöjlig uppgift när de skall välja sina bilder. 🙂

Hur går det till?

Jag vill också visa er hur processen ser ut efter att ni har varit och gjort en fotografering tillsammans med mig. Ni behöver nämligen inte bestämma hur många bilder ni önskar att köpa förrän EFTER att fotograferingen är gjord och ni har få se alla bilderna. Först då är det dags att välja vilken typ av bildpaket som passar er.

Efter en fotografering sållar jag ut de allra bästa bilderna från fotningen, gör en enkel redigering och skapar sedan ett digitalt galleri som jag skickar till din e-post adress. Då kan du i lugn och ro kolla genom bilderna hemma och välja vilka och hur många bilder som du vill ha. Du kan också då bestämma dig för om du önskar att göra en förstoring av någon bild eller om du vill beställa en fotobok eller någon annan produkt. När du har gjort detta och fått de produkter du önskar skickar jag en faktura till dig. Det går självklart fint att delbetala om du vill.

Hur ser ett bildgalleri ut?

För att visa hur ett digitalt galleri kan se ut har jag gjort ett urval av bilderna från fotograferingen av Victor & Micaela. Är du nyfiken kan du se deras bilder här: http://isolettafoto.shootproof.com/gallery/visningsalbum

Enjoy!

Kom i håg!

(Och du; Boka en tid hos mig! Vi går mot den absolut finaste tiden av året nu i maj/juni så det kan vara bra att säkra sig en plats!)

 

Kram,

Gudrun

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *