Smögens coolaste syskon?

Det är lätt att tänka på foton av små barn när man tänker på syskonfotografering. Det behöver inte alls vara så! De här coola syskonen fick jag äran av att fotografera för ett tag sedan.

Jag tycker det är en utmaning att få ett syskonpar – en kille och en tjej – att se ut som syskon och inte som ett kärlekspar. Men här tycker jag att vi lyckades! Både Linnea & Jesper var kanon att ha framför kameran, de bjöd på sig själv och var med på mina konstiga påhitt – vilket resulterade i glada och jättehärliga bilder. De här stunderna påminner mig verkligen att ta flera bilder på våra större barn också – det skall jag bli bättre på! 🙂

« 1 of 2 »

Vill du också ha glada bilder på dina, barn, dig själv, din kära eller någon annan du tycker om? Hör av dig så hittar vi på något kul!

Mobil: 0702065558 // gudrun@isoletta.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *