0702065558 gudrun@isoletta.se

Barnfotografering för hela familjen

En barnfotografering på Smögen (eller något annat vackert ställe) som passar hela familjen är det perfekta valet för dig som önskar glada och härliga bilder på dina barn och/eller din familj. Vi träffas i en miljö vi väljer tillsammans, oftast ett ställe som ni tycker mycket om. Tillsammans hittar vi den perfekta platsen. Vi låter fotograferingen ta den tiden det tar, oftast landar det på ca 1 timma, ibland lite mer ibland lite mindre.

”Jag älskar dig till månen och tillbaka!”

Låt mig stanna tiden en stund

Kostnaden för barnfotografering är 995;- och du väljer hur många bilder du önskar att köpa först efter fotograferingen. Då får du tillgång till ett digitalt bildgalleri med ett stort antal bilder att välja mellan och kan bestämma dig i lugn och ro hemma – eller tillsammans med mig. För att underlätta urvalsprocessen för er har jag satt i hop 3 olika bildpaket som ni kan läsa mer om här:

BRONSPAKET

Brons | 3700;-

I detta paketet kan du välja 5 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator och i telefonen, samt 1 bild utskrivet i 13*18 cm. 

SILVERPAKET

Silver | 5900;-

I detta paketet får du 30 st högupplösta bilder som du kan spara på din egen dator + en mobilapp med valda bilder så att du enkelt kan kika på bilderna från din telefon. Dessutom ingår 1 bild utskrivet i storlek 15*20 cm.

GULDPAKET

Guld | 7995;-

Har ni svårt att bestämma er och vill ha ALLA bilderna från fotograferingen i digitalt format skall ni välja detta paketet. Då får ni alla bilderna direkt nerladdat till er dator och mobil. Ni får även ett vik-album i valfri färg med 3 utvalda bilder i storlek 15*15 cm eller möjligheten att köpa ett album med 20 sidor i storlek 20*20 cm för 995;- (ord. för 1895;-). 

Det går också att köpa enstaka digitala bilder för 750;-/st. Om man väljer Guldpaketet med ALLA bilderna ingår även en unik mobilapp med 100 av era bästa bilder! Ni får dessutom då möjlighet att köpa ett exklusivt album på 20 sidor (20*20 cm) för 1295,- (Ord. 1895;-).

Vanliga frågor

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Följ mig på instagram: