"Bilder är glädje som varar för evigt!"

Vanliga frågor:

Man har ofta en hel del funderingar när man skall fotograferas. Kanske är du inte så van att stå framför kameran och då är det klart du undrar hur allt skall gå till. Här har jag samlat svar på de vanligaste frågorna jag får. Har du andra funderingar så tveka inte att höra av dig!

Hur förbereder vi oss?

Se till att barnen är mätta och nöjda, ta gärna med någon leksak dom tycker om och kanske ett extra ombyte. Berätta gärna om fotograferingen innan så att dom vet vad som ska hända. När vi väl ses kommer jag ta hand om er så att barnen känner sig trygga och vi leker och busar fram leenden och skratt.

Vad gör vi om barnen är gnälliga?

Ingenting! Jag har fotograferat väldigt många barn och har aldrig behövt avbryta en fotografering för att någon varit gnällig. Vi leker, busar och skojar tills dem är på bättre humör, annars väntar vi en stund. Jag fotar i barnens takt och anpassar mig helt efter dem. Om det någon gång skulle hända att det absolut inte fungerar att fotografera så hittar vi en ny tid som passar.

Hur betalar vi?

Max 2 veckor efter vår fotografering bjuder jag in er till en bildvisning hos mig. Här får ni kika på era bilder i lugn och ro och jag hjälper er att välja era favoriter. Ni bestämmer er för hur många bilder ni önskar att köpa, vilka ni vill ha i album eller på väggen etc och jag hjälper er hela vägen i mål. När all detta är klart och ni lagt er beställning får ni en faktura som betalas inom 10 dagar.

Vilka kläder skall barnen ha?

Vilka kläder barnen skall ha på sig väljer ni givetvis själva. Snyggast på bild blir dock kläder utan mycket mönster. Undvik gärna tröjor med stor text och tänk på att ni kommer att få "leva med" färgvalet på kläderna länge efter att bilderna tagits. Nöytrala färger som vitt, marinblått, pasteller, denim etc är klassikers som håller länge.

Måste vi bestämma innan vilket paket vi väljer?

Nej, det måste ni inte. Antal bilder väljer ni när är hos mig på Bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen.

Hur bokar vi?

Antigen skickar ni ett mail till gudrun@isoletta.se, ringer mig på 070-2065558 eller så fyller ni i bokningsformuläret nedan så hör jag av mig till er!

BOKNINGSFORMULÄR

Vart skall vi vara?

Jag har min studio hemma i bottenvåningen i vår villa på Makrillgatan 9 på Smögen. Det finns parkering direkt utanför - och självklart massor av kaffe inne! 🙂

Annat att tänka på:

Det är inget krav att bilderna skall publiceras i sociala medier eller på www.isoletta.se. All offentlig publicering sker frivillig och under överenskommelse med kund.