Barnfotografering i glada färger!

Barnfotografering med egna barn:

Någon gång innemellan (alldeles för sällan, jag vet!) får jag med mig mina egna älskade busungar ut på lite barnfotografering!

Den här gången för att visa er ett exempel på något jag verkligen tycker om! Jag hade en fotografering i Badhusparken på Smögen tidigare samma dag och till min stora förvåning såg jag att det låg ett helt lass av kajaker precis där jag hade tänkt att fotografera…! Kajakerna hade tagit “min” plats, “mitt” ljus – hela min plan! Här gällde det att tänka om!

Och efter några sekunders funderande insåg jag att det här inte all var någon katastrof; Tvärt om! Kajakerna skapade ju en perfekt scen för barnfotografering! 🙂

Så jag tillsammans med familjen som kom för att föreviga sig och barnen skapade jag jättehärliga, färgglada bilder. Jag tyckte till och med att kajakerna funkade så bra att jag hämtade mina egna barn och fotograferade där också!

Det är precis det här jag gillar med fotograferingen; Att använda de förutsättningar man får på bästa möjliga sätt. Att välja platser som andra kanske inte “ser”, att se ljus som ingen annan runt mig fattar. Att vända något som i utgångspunkten verkade dåligt till något som blir alldeles underbart! Kajakerna är er perfekt exempel på detta.

 

“ Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory 

Isoletta Foto_0155.jpgIsoletta Foto_0159.jpg
Isoletta Foto_0156.jpgIsoletta Foto_0160.jpg
Isoletta Foto_0157.jpg
Isoletta Foto_0158.jpg

Jag vet inte vem som hade lagt kajakerna där eller vems dem var men om ni läser det här så vill iallafall jag säga; Tack så hemskt mycket för lånet! 🙂

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger; Boka en fotografering du också! Jag lovar dig bilder att bli glad av och minnen att glädjas över!

 

Kram!

/Gudrun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *