Vill du bli bättre på att fotografera barn?

 

 

- Alla skrattade åt mig för jag var annorlunda.

- Jag skrattade åt alla för de var likadana!

 

Då kör vi!

Efter att ha fått en del förfrågningar om att anordna en kurs i barnfotografering har jag nu bestämt mig för att hålla i en workshop i barnfotografering!

Har du länge tänkt på att du skulle vilja bli bättre på att ta bilder på barnen? Det kanske är dags att ta tag i det nu! Detta kommer att bli en workshop där vi går genom grundläggande tekniker för fotografering och du kommer att få flera tips som kan hjälpa dig i att ta bättre bilder på dina barn.

Workshopen kräver inga förkunskaper i fotografering! Det är en fördel om du har en systemkamera som du känner hyfsad till, men om du bara är OK med att använda autoläget så funkar det också.

Jag kanske kan hjälpa dig att knäcka manuell-koden?

 

Passion + glädje = Success!

HARD FACTS:

TEORI & PRAKTIK

Vi går igenom de grundläggande inställningarna på kameran för att skapa en bild; bländare, slutartid och ISO. Men än viktigare är att vi gör teori till praxis! Jag fixar små, söta modeller och ni får träna på allt vi pratat om. Självklart finns jag på plats hela tiden för att svara på frågor och för att visa hur jag jobbar.

KONTAKTER

Det viktigaste av allt på en workshop är gemenskapen och att lära att känna andra med samma intresse. Här har du möjligheten att skaffa nya vänner samtidigt som du lär dig något du kommer att ha glädje av länge!

LUNCH & FIKA!

Ingen mat - ingen workshop! Man måste ju äta, va? Och på mina workshops lyxar man till det med en god lunch - och något gott till fikat!

NÄR?

Workshop nr 1: Söndagen 23/4 kl 10-16 // Workshop nr 2: Måndagen 1/5 kl 10-16.

PLATS

Vi kommer att hålla till någonstans på Smögen. Exakt vart kommer jag att återkomma till!

PRIS

Hela workshopen kostar 2495;- per person. Du betalar hälften när du anmäler dig och resten på plats med Swish eller mot faktura. (Vi måste bli minimum 6 deltagare för att workshopen skall bli av.)

LEK & BUS!

Det finns många anledningar att vilja lära sig mer om att ta bättre bilder på sina barn. Kanske har du länge gått och drömt om att lära dig kamerans manuella inställningar eller kanske vill du helt enkelt bara ta bättre vardagsbilder? Jag har en hel del tips som kan hjälpa dig med det! Du kommer dessutom att tycka det är så mycket roligare att fotografera när du har lärt dig grundläggande tekniker för barnfotografering!

Under workshopen kommer jag att prata en del om hur jag tänker när jag fotograferar och hur du kan tänka för att dina bilder skall bli så bra som du drömmer om! Jag kommer också självklart efter bästa förmåga att svara på de frågor du har om utrustning, efterbehandling etc.

Det kommer bli mycket lek och skratt. Barn måste få vara barn - också när de skall fotograferas! 

 

 

 

Barndialog:

-Är du en pojke eller en flicka?

-Jag vet inte.

-Vad heter du då?

-Måns.

-Jaha! Då är du en katt!