Tjejkväll hos M Butiken!

Här har ni flera bilder från den lyckade tjejkvällen på M-butiken i Kungshamn den här veckan! Visste ni att M-butiken är Sotenäs största klädbutik? Den får vi ta vara på, kära sotenäsbor! 🙂

Jag fick som ni förstått äran av att vara med och fotografera på tjejkvällen och smög mig runt som en paparazzi bland minglande tjejer. Ica Skeppet var med och serverade härligt tilltugg och lite bubbel till den som ville ha och butiken blev snabbt fyllt till randen av glada tjejer på shoppinghumör. Jag gissar att det inhandlades både kläder till en själv och en och annan farsdag-present! Jag passade iallafall på att utnyttja möjligheten att köpa en halsduk till far i huset!

Titta gärna runt bland alla fina bilder så ser du hur trevligt det var! Var du inte med den här gången bör du absolut anmäla dig nästa gång möjligheten till en tjejkväll hos M Butiken bjuds!

« 1 av 3 »

Har du ett företag som behöver lite nya bilder till sitt marknadsföringsmaterial och/eller annonsering? Hör av dig så hittar vi på något! Jag hjälper dig både med bildmaterialet och den grafiska utformningen.

 

 

Leave a Reply